Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός όπως κι από τον Ερασιτέχνη. Κι επίσης την πώληση της ΚΑΕ αντί 25 εκατομμυρίων ευρώ. Μέχρι να (κι αν) συμβεί αυτό, την ομάδα θα την τρέχουν οι Μάνος Παπαδόπουλος και Τάκης Τριαντόπουλος, όπως είπε ο ιδιοκτήτης. Ποιοι είναι, όμως οι δύο στενοί του συνεργάτες που ανέλαβαν το βαρύ φορτίο;

Τα ονόματα δεν είναι άγνωστα. Ο Μάνος Παπαδόπουλος, βέβαια, είναι πολύ πιο γνωστός. Βρίσκεται στον Παναθηναϊκό από μικρό παιδάκι, με κοντά παντελονάκια. Από την εξέδρα και κατόπιν στον πάγκο, να βοηθάει τους παίκτες ακόμα και με τις πετσέτες και τα νερά. Ήταν κοντά στα παιδικοεφηβικά τμήματα αρχικά, στο κλειστό της Λεωφόρου. Αργότερα εξελίχτηκε σε έφορο της ομάδας, κατόπιν σε μάνατζερ, σε τζένεραλ μάνατζερ και σε πρόεδρο

Διαβάστε επίσης: 25 εκατομμύρια για χόμπι δε δίνει κανένας

Ο Μάνος Παπαδόπουλος ήταν ο εξ απορρήτων του Παύλου και του Θανάση Γιαννακόπουλου. Από το 2012 και μετά, του Δημήτρη. Είναι ο πιο κοντινός άνθρωπος στην οικογένεια. Εκείνος που γνωρίζει τα πάντα αλλά δεν τα λέει πουθενά. Ούτε στον… εαυτό του. Άνθρωπος εμπιστοσύνης, απόλυτα εχέμυθος, κέρδισε την εύνοια της οικογένειας με τη συμπεριφορά του και τη δουλειά του.

Παναθηναϊκός: Ο πολύπειρος και ο… οικονομολόγος

Έχοντας την οικονομική άνεση- που κατέστησε τον Παναθηναϊκό υπερδύναμη- κι έχοντας δουλέψει πλάι σε τεράστια ονόματα, ο Παπαδόπουλος απέκτησε γνώσεις κι εμπειρία. Βελτιώθηκε πολύ κι εξελίχθηκε, χειρίστηκε δύσκολα θέματα και πιστώνεται επιτυχίες όπως π.χ η στρατηγική (σε συνεργασία με τον Θανάση Γιαννακόπουλο) για την απόκτηση του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Ο Τάκης Τριαντόπουλος δεν είχε και τόση σχέση με το μπάσκετ, ούτε φυσικά με το κλειστό της Λεωφόρου. Είναι ένας άνθρωπος, όμως, που εργάστηκε πολύ σκληρά στις επιχειρήσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και θεωρείται εκ των… θεμελίων της DPG όπως και των υπόλοιπων εταιρειών του νυν ιδιοκτήτη της ΚΑΕ. Είναι άριστος στα οικονομικά, τεχνοκράτης και πάνω απ’ όλα… πιστός στον Δ.Γ. Γενικά είναι ήπιος χαρακτήρας, συζητήσιμος και συνεργάσιμος.