×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Παναθηναϊκός: Παπαπέτρου και Σαντ Ρος προληπτικά εκτός


    Μαντώ Καψάλη

Παναθηναϊκός: Παπαπέτρου και Σαντ Ρος προληπτικά εκτός. Ο Παναθηναϊκός αυτή την ώρα αντιμετωπίζει την Ρίτας Βίλνιους χωρίς...


Ο Παναθηναϊκός αυτή την ώρα αντιμετωπίζει την Ρίτας Βίλνιους χωρίς τον Ιωάννη Παπαπέτρου και τον Χάουαρντ Σαντ Ρος, οι οποίοι είναι προληπτικά εκτός.

Χωρίς τους Χάουαρντ Σαντ Ρος και Ιωάννη Παπαπέτρου αγωνίζεται αυτή την ώρα ο Παναθηναϊκός στο σημερινό φιλικό (15/9) με την Ρίτας στο Βίλνιους.

Η απουσία των δυο παικτών δεν κρύβει κάτι σοβαρό. Οι Χάουαρντ Σαντ Ρος  και Ιωάννης Παπαπέτρου έμειναν εκτός του ματς «προληπτικά». Για να προφυλαχθούν ενόψει της συνέχειας.

Ο Κουβανός είναι «οκ», αλλά επειδή ελλοχεύει ο κίνδυνος κάποια υποτροπής, έμεινε έξω από το φιλικό με τους Γερμανούς και το σημερινό ματς με τη Ρίτας.

Από την άλλη, ο Ιωάννης Παπαπέτρου είχε κάποιες ενοχλήσεις στη μέση. Δεν έχει τίποτα ανησυχητικό, αλλά αποφασίστηκε να προφυλαχθεί κι αυτός.

Οι «πράσινοι» έλεγαν μάλιστα ότι οι δυο παίκτες θα έπαιζαν αν το παιχνίδι ήταν… σημαντικό.

Δεν υπήρχε όμως, λόγος να παίξουν και έτσι αποφασίστηκε να μείνουν «εκτός» για να προφυλαχθούν ενόψει της συνέχειας.

Από την άλλη ο Γιώργος Βόβορας είχε αποφασίσει να δώσει ευκαιρίες σήμερα σε όλους τους παίκτες του και να παίξουν μάλιστα πιο πολύ εκείνοι που έπαιξαν από λίγο έως καθόλου στα ματς με Ζαλγκίρις Κάουνας και Άλμπα Βερολίνου και έτσι οι Σαντ Ρος και Παπαπέτρου θα είναι «θεατές» στο παιχνίδι με την Ρίτας.

ΒΡΕΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΕΔΩ

Τελευταία Νέα