×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Παναθηναϊκός: Πιθανή η επιστροφή του Βουγιούκα (Vid)


Νίκος Μπουρλάκης

Παναθηναϊκός: Πιθανή η επιστροφή του Βουγιούκα (Vid)


Ο Παναθηναϊκός, πιθανότατα, θα προχωρήσει σε μια ακόμα προσθήκη στο ρόστερ του. Όχι όμως με κάποιον άγνωστο αλλά με ένα δικό του παιδί.

Ο Παναθηναϊκός, λοιπόν, πιθανότατα να προσθέσει στο ρόστερ του τον Ίαν Βουγιούκα. Έναν παίκτη που αγωνίστηκε πολλά χρόνια στην ομάδα (πέντε συνολικά σε δύο διαφορετικές περιόδους). Που είναι έμπειρος. Που γνωρίζει καλά τα κατατόπια στο ΟΑΚΑ. Και που είναι έτοιμος ΑΜΕΣΑ να μπει στην ομάδα και να προσφέρει (στο ρόλο που του αναλογεί).

Ο έμπειρος σέντερ παραμένει ελεύθερος καθώς ακόμα δεν έχει βρει την πρόταση που θα τον ικανοποιούσε. Κυρίως όμως έχει προτεραιότητα να μείνει εντός συνόρων.

Όλα δείχνουν ότι ο Παναθηναϊκός θα προχωρήσει προς την κατεύθυνση της επιστροφής του Βουγιούκα στην ομάδα. Και δεν είναι καθόλου απίθανο να εξακολουθήσει η μεταξύ τους συνεργασία.

Θα πρέπει να επισημάνουμε ότι οι «πράσινοι» είχαν επιχειρήσει να προσεγγίσουν και τον Γιάννη Μπουρούση στο διάστημα που έκανε προετοιμασία με την ομάδα. Όμως ο διεθνής σέντερ δεν έχει ως προτεραιότητα αυτή τη στιγμή κάτι τέτοιο.

Αναμένονται οι εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα. Άλλωστε ο Παναθηναϊκός διαθέτει μια νέα ομάδα (και σε μέσο όρο ηλικίας) και ο Βουγιούκας με την εμπειρία και την προσωπικότητά του, μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στ’ αποδυτήρια. Οπως και μέσα στο παιχνίδι, για τα πράγματα που θα του ζητηθούν.

Δείτε μερικά highlights του Βουγιούκα στα πράσινα

Και σε αυτό το βίντεο μια από τις περίτεχνες κινήσεις του στη ρακέτα

Οπότε αυτή η ανάρτηση της 16ης Ιουλίου, πιθανότατα να διαψευστεί…

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η απογοήτευση μου σήμερα στην μη συνέχιση της συνεργασίας μου με τον ΠΑΟ επισκιάζεται από τις αληθινές στιγμές, εμπειρίες, επιτυχίες και φιλίες που έχω αποκομίσει στα συνολικά πέντε χρόνια στην ομάδα. Ευχαριστώ για τα μηνύματα αγάπης από φίλους, γνωστούς και άγνωστους που έχω δεχτεί τις τελευταίες ώρες! ☘️💪🏻☘️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ian Vouyoukas (@ijvouyoukas) στις

ΠΑΙΞΕ ΕΔΩ ΔΩΡΕΑΝ ΦΟΒΕΡΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ

Sportime Extras