×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Παναθηναϊκός: «Τέλος» ο Καλαϊτζάκης


    Στέφανος Σύριγγας

Παναθηναϊκός: «Τέλος» ο Καλαϊτζάκης. Ο Γιώργος Καλαϊτζάκης ήταν ένα από τα μεγάλα πρότζεκτ του Παναθηναϊκού.


Στις 26 Ιουλίου το Sportime έγραψε ότι το θέμα της επιστροφής (έπαιζε δανεικός στη Νεβέζις) και της παραμονής του Γιώργου Καλαϊτζάκη στον Παναθηναϊκό, είναι στον «αέρα». Να που έρχεται σιγά, σιγά η επιβεβαίωση, καθώς όλα δείχνουν ότι ο 21χρονος γκαρντ και ο Παναθηναϊκός θα πορευτούν σε διαφορετικούς δρόμους.

Οι «πράσινοι» δείχνουν να έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν σε διαζύγιο με τον νεαρό παίκτη.

Οι γνώμες διίστανται για την αιτία της απόφασής του «τριφυλλιού». Η μια εκδοχή λέει ότι οι «πράσινοι» δεν ήθελαν να σηκώσουν το βαρύ (για τη νέα οικονομική κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην ομάδα μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου) συμβόλαιο του παίκτη (120.000).

Η άλλη εκδοχή (και αυτή που λέει και το «τριφύλλι» προς τα έξω), αναφέρει ότι η ομάδα πρότεινε στον Καλαϊτζάκη να μείνει και να υπογράψει και επέκταση συμβολαίου (λήγει εντός των ημέρων), αλλά σαν «τρίτος» γκαρντ. Αυτό το «τρίτος» γκαρντ, όμως, δεν ήθελε ο παίκτης και έτσι αποχωρεί από την ομάδα.

Ο Γιώργος Καλαϊτζάκης αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό το 2015. Ηρθε στο «τριφύλλι» από τον Άρη ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού μπάσκετ στην ηλικία του εκείνη την περίοδο.

Στον Άρη έπαιζε παρέα με τον δίδυμο αδελφό του, Παναγιώτη, τον οποίο σενάρια ανέφεραν ότι ήθελε ο Ολυμπιακός (τελικά είχε μείνει τότε στους «κίτρινους»).

Ο Γιώργος Καλαϊτζάκης ήταν ένα από τα μεγάλα πρότζεκτ του «τριφυλλιού» για το αύριο. Τελικά δεν είχε την πορεία που όλοι περίμεναν.

Πέρσι μάλιστα είχε δοθεί δανεικός στη Νεβέζις (μαζί είχε και τον αδελφό του στην λιθουανική ομάδα) για να «ψηθεί» και να επιστρέψει δριμύτερος, αλλά φαίνεται ότι δεν θα επιστρέψει τελικά στο «τριφύλλι» και θα μείνει ελεύθερος.

ΠΑΙΞΕ ΕΔΩ ΔΩΡΕΑΝ ΦΟΒΕΡΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ

Τελευταία Νέα