×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Πεδουλάκης : Γι’ αυτούς τους λόγους βρίσκεται στα… σχοινιά!


Μπορεί να… τουμπάρει η κατάσταση; Με τα μέχρι τώρα δεδομένα αυτό φαντάζει μάλλον δύσκολο. Στην παρούσα χρονική στιγμή, ο Αργύρης Πεδουλάκης βρίσκεται στριμωγμένος στα σχοινιά. Και μάλιστα πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο μισό του Νοεμβρίου.

Σημειολογικά, την πρώτη φορά ο Αργύρης Πεδουλάκης είχε αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό στις 7 Μαρτίου (2014). Την δεύτερη μόλις στις 14 Οκτωβρίου (2016). Τώρα βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση. Το… γυαλί έχει ραγίσει. Πλέον τίθεται ανοιχτά ζήτημα προπονητή στην ομάδα. Μια βόλτα στα… φιλικά Media από το πρωί της Δευτέρας (11/11) και θα καταλάβετε πολλά.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο έμπειρος τεχνικός βρίσκεται σε τέτοια θέση στον Παναθηναϊκό. Μόνο που αυτό δεν έχει σημασία. Στον Πεδουλάκη καταλογίζονται συγκεκριμένες ευθύνες σχετικά με τον τρόπο αγωνιστικής συμπεριφοράς της ομάδας. Κι ακριβώς γι’ αυτούς τους λόγους βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση.

Πεδουλάκης: Αυτά του καταλογίζονται

-Δεν έχει καταφέρει να δώσει συγκεκριμένη αγωνιστική ταυτότητα στην ομάδα. Κανείς δεν έχει καταλάβει τι προσπαθεί να παίξει ο Παναθηναϊκός που ήδη έχασε (από νωρίς) έναν στόχο.

-Δεν έχει καταφέρει να διαχειριστεί κατάλληλα το έμψυχο δυναμικό του και ειδικά συγκεκριμένους παίκτες. Οπως για παράδειγμα τον Φριντέτ και τον Τζόνσον.

-Δεν έχει καταφέρει να εμπνεύσει τους παίκτες. Κι αυτό φαίνεται καθαρά στη διάρκεια του αγώνα καθώς είτε στα… καλά είτε στα λάθη υπάρχει ατομική πρωτοβουλία. Είναι εμφανές ότι οι παίκτες δεν πιστεύουν στο συγκεκριμένο πλάνο.

-Δεν έχει καταφέρει να δώσει λύσεις σε δεδομένα προβλήματα και το μόνο που κάνει είναι να τα περιγράφει. Συνήθως ο προπονητής δίνει λύσεις. Δεν κάνει περιγραφή.

-Η αγωνιστική πρόοδος της ομάδας μετά από 7 αγώνες στην Euroleague, 6 στην Basket League και έναν (που… πόνεσε) στο Κύπελλο δεν είναι η αναμενόμενη. Ουτε η προβλεπόμενη. Και μιλάμε για 14 αγώνες. Το δείγμα δεν είναι μικρό.

-Συγκεκριμένες επιλογές όπως οι Μπεντίλ- Μπράουν (που ήταν αποκλειστικά δικές του) είναι εκτός τόπου και χρόνου. Χωρίς να ξεχνά κανείς ότι ήταν πολύ κοντά στο να αποχωρήσει ο Ιαν Βουγιούκας που έμεινε- ουσιαστικά- με επιμονή της διοίκησης. Και όπως αποδεικνύεται… ορθώς επέμεναν.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο Instagram


Τελευταία Νέα