×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Πιτίνο: «Θα επέστρεφα αν δεν είχα προσωπικά προβλήματα»


    Sportime Team

Πιτίνο: «Θα επέστρεφα αν δεν είχα προσωπικά προβλήματα»


Ο Ρικ Πιτίνο μίλησε στο podacast του «The Vegas Take» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην Ευρώπη που γνώρισε καλύτερα μέσω του Παναθηναϊκού και της Ευρωλίγκας.

Μάλιστα ο Hall of Famer που ήταν καλεσμένος στο ραδιοφωνικό σόου έκανε ξεκάθαρο ότι θα είχε δεχθεί την πρόταση των «πρασίνων» αν δεν είχε να αντιμετωπίσει κάποια προσωπικά προβλήματα με την οικογένεια του και τον εγγονό του!

Συγκεκριμένα, ο Ρικ Πιτίνο μεταξύ άλλων στην ραδιοφωνική του συνέντευξη που παραχώρησε στο αμερικάνικο Μέσο είπε: 

«Απόλαυσα την Ελλάδα γιατί δεν είχα ξαναπάει εκεί, ήταν τρομερή εμπειρία. Οι παραλίες στο Τελ Αβίβ και με εξέπληξε η Μόσχα. Η κίνηση στη Κωνσταντινούπολη ήταν μεγάλη, δεν μιλούσαν και Αγγλικά, όπως στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Θα σας πω τί έγινε. Αν ένα κολέγιο πει: «Θέλουμε να προσλάβουμε τον Ρικ Πιτίνο» το NCAA θα απαντήσει πως η περίπτωσή μου είναι υπό εξέταση. «Μπορεί να είναι 100% αθώος, δεν το ξέρουμε, δεν έχουμε μιλήσει με τον Ρικ». Το NCAA πρέπει να το κάνει αυτό. Ίσως υπάρχει μια ευκαιρία την επόμενη χρονιά».

Και συνέχισε ο εμβληματικός προπονητής λέγοντας:

«Μου πρόσφεραν τη θέση του Προέδρου και του προπονητή στον Παναθηναϊκού και επέστρεφα κατά πάσα πιθανότητα, αν δεν είχα κάποια οικογενειακά προβλήματα με τον εγγονό μου. Θα κάτσω εκτός αυτή τη σεζόν και θα δω τι θα γίνει. Ελπίζω το NCAA να μου μιλήσει και να καταλάβει τι έγινε».

 


Τελευταία Νέα