ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χωρίς συμφωνία, ακόμη, με Τελάντερ!

Ο Παναθηναϊκός δεν τα έχει βρει με τον Ράσμους Τελάντερ και στην εκδίκαση που θα γίνει το μεσημέρι της Τετάρτης στην ΕΠΟ, είναι πιθανή η νέα αφαίρεση βαθμών
Χωρίς συμφωνία, ακόμη, με Τελάντερ!

Όσο οι μέρες περνούν και λεφτά στον Παναθηναϊκό δεν φαίνονται, τότε το ένα μέτωπο θα διαδέχεται το άλλο. Μετά την επιβολή -3 από την υπόθεση Βέμερ και τις επικείμενες αποφάσεις για τις αντίστοιχες περιπτώσεις Λέτο, Εσιέν, Τοτσέ, ακόμη ένα πρόβλημα έρχεται να πλήξει τον Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα ο σύλλογος δεν τα έχει βρει με τον Ράσμους Τελάντερ, για τη διευθέτηση των οφειλών προς τον Δανό (παρότι φαινόταν να υπάρχει καλός δίαυλος επικοινωνίας, μεταξύ των δύο πλευρών)! Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι στην εκδίκαση που θα λάβει χώρα το μεσημέρι της Τετάρτης, είναι πιθανή η νέα αφαίρεση βαθμών!

Βέβαια, η λογική λέει ότι το «τριφύλλι» θα παλέψει μέχρι την τελευταία στιγμή να δώσει τα χέρια με τον Σκανδιναβό στόπερ ή έστω, να εξασφαλίσει νέα αναβολή στην εκδίκαση. Πάντως ο νομικός εκπρόσωπος του παίκτη, μέχρι σήμερα, έχει αποδειχθεί βοηθητικός με τη στάση του απέναντι στην ΠΑΕ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χωρίς συμφωνία, ακόμη, με Τελάντερ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Δημόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.