ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αντιμέτωπος με το φάσμα υποβιβασμού!

Άσχημα τα νέα για τον Παναθηναϊκό, που φλερτάρει με την καταστροφή και την πτώση του στην Football League! Υποβιβάζονται όσες ομάδες δεν πάρουν άδεια.
Αντιμέτωπος με το φάσμα υποβιβασμού!

Κεραυνός στον Παναθηναϊκό! Παρότι στο «πράσινο» στρατόπεδο ανέμεναν καλά νέα, τελικώς, η Super League ψήφισε κατά της τροποποίησης του υπάρχοντος κανονισμού αδειοδότησης. Κάτι που, πρακτικά, σημαίνει πως όποια ΠΑΕ δεν εξασφαλίζει άδεια συμμετοχής στο επόμενο πρωτάθλημα, αυτομάτως, υποβιβάζεται!

Το Sportime, εδώ και καιρό, είχε επισημάνει τις δυσκολίες αλλαγής του ισχύοντος κανονισμού, ενώ σ’ επί σειρά ρεπορτάζ, υπογράμμιζε ότι ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να ευνοηθεί, επιλεκτικά, από κανέναν.

Πλέον, αν ο Αλαφούζος δεν βάλει το χέρι στην τσέπη προσεχώς (απαιτείται ένα ποσό 3-4 εκατ. ευρώ), το «τριφύλλι» βρίσκεται ένα βήμα πριν την ιστορική του κατάρρευση, με τον υποβιβασμό στη δεύτερη κατηγορία! Τη στιγμή, μάλιστα, που ο σύλλογος δεν έχει ούτε καν τα σίγουρα χρήματα ενός τηλεοπτικού συμβολαίου, μετά το «σπάσιμο» της κεντρικής διαχείρισης από τη Nova.

Να σημειωθεί πως οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού δεν περίμεναν τη σημερινή εξέλιξη. Ειδικά μετά το αίτημα της ΑΕΚ για άρση της ποινής του υποβιβασμού, υπήρχε αισιοδοξία για θετική κατάληξη. Όσο σκληρό κι αν ακούγεται, αυτή τη στιγμή, το «τριφύλλι» φλερτάρει όσο ποτέ άλλοτε με τον υποβιβασμό του! Ο οποίος αν τελικά πραγματωθεί, θ’ αποτελεί την πιο «μαύρη» σελίδα στην «πράσινη» ιστορία και θα βαραίνει, προσωπικά, τον Γιάννη Αλαφούζο.

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αντιμέτωπος με το φάσμα υποβιβασμού!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Δημόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.