Έσκασε νέο, τριπλό -3 από Λέτο, Τοτσέ, Εσιέν για τον Παναθηναϊκό!

Σοκ για τους «πράσινους», που αν δεν πληρώσουν υποβιβάζονται άμεσα, ανεξαρτήτως αδειοδότησης!
Έσκασε νέο, τριπλό -3 από Λέτο, Τοτσέ, Εσιέν για τον Παναθηναϊκό!

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ επέβαλλε νέα κύρωση κατά του Παναθηναϊκού, αφαιρώντας του 9 (!) βαθμούς, συνολικά, δικαιώνοντας τις προσφυγές των Σεμπάστιαν Λέτο, Μάικλ Εσιέν και Χοσέ Τοτσε εναντίον της ΠΑΕ!

Πλέον, το «τριφύλλι» έχει ελάχιστο χρόνο μπροστά του, προκειμένου να πληρώσει εφάπαξ τα ποσά ή να υπογράψει νέους διακανονισμούς με τους τρεις ποδοσφαιριστές. Αλλιώς, ο σύλλογος υποβιβάζεται! Διότι, εκ του νόμου, στα τρία… -3, η εκάστοτε ΠΑΕ πέφτει αυτόματα στη Football League!

Αναλυτικά παρακάτω η ανακοίνωση του Διαιτητικού:

«Το Διαιτητικό Δικαστήριο έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις. Αίτηση του Σεμπάστιαν Λέτο: Επέβαλε στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στην από 11/12/2017 Καταγγελία Πρακτικού Συμβιβασμού σε συνδυασμό με  το από 16-3-2018 κατατεθέν στο παρόν Δικαστήριο κοινό διευκρινιστικό υπόμνημα των διαδίκων, σχετικά με το ότι η ως άνω ΠΑΕ μέχρι και την ημερομηνία του υπομνήματος έχει εξοφλήσει μέρος της ως άνω οφειλής και εκ τούτου υπολείπεται το ποσό των πενήντα χιλιάδων και εβδομήντα πέντε (50075) ευρώ, την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας .

Αίτηση του Jοse Verdu Nicolas: Δέχθηκε την από 26-1-2018 (με αριθμ. Πρωτοκόλλου 4034/2018) αίτηση του αιτούντος επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Ενεργοποίησε σε βάρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος, κατά το αναφερόμενο στο ιστορικό της παρούσας ποσό, την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας

Αίτηση του Μισέλ Εσσιέν: Δέχθηκε την από 26-1-2017 (με αριθμ. Πρωτοκόλλου 3852/2018) αίτηση του αιτούντος Μισέλ Εσσιέν, επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Επέβαλε σε βάρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος, κατά τα διαλαμβανόμενα στο ιστορικό της παρούσας αιτίες και ποσά, την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έσκασε νέο, τριπλό -3 από Λέτο, Τοτσέ, Εσιέν για τον Παναθηναϊκό!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Δημόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.