ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προβλήματα με Λουντ και Κουρμπέλη!

Ένα μήνα εκτός ο αρχηγός, δύσκολα προλαβαίνει Ξάνθη κι ο Φινλανδός!
Προβλήματα με Λουντ και Κουρμπέλη!

Ο Παναθηναϊκός δεν απώλεσε μόνο το ματς από τον ΠΑΟΚ, αλλά έχασε κιόλας δύο παίκτες του, οι οποίοι αποχώρησαν με προβλήματα τραυματισμού από τον αγωνιστικό χώρο. Ο λόγος για τους Ρόμπιν Λουντ και Δημήτρη Κουρμπέλη.

Ο Φινλανδός έκανε αξονική στο ΥΓΕΙΑ. Όπως διαπιστώθηκε, έχει υποστεί βαρύ θλαστικό τραύμα στην έκφυση του έσω πλαγίου συνδέσμου στο αριστερό γόνατο. Από το νοσοκομείο του χορηγήθηκε αντιφλεγμονωδη αγωγή κι η κατάστασή του, θα επανεκτιμηθεί μέσα στην εβδομάδα.

Από την άλλη ο αρχηγός έκανε μαγνητικά (σ.σ. κι αυτός στο ΥΓΕΙΑ). Όπως φάνηκε, ο Κουρμπέλης έχει εκτεταμένη θλάση στην μεσότητα του δικεφάλου μηριαίου στο αριστερό πόδι. Θα ακολουθήσει φυσικοθεραπευτική αγωγή και υπολογίζεται να μείνει τουλάχιστον ένα μήνα εκτός προπονήσεων. Ουσιαστικά, δηλαδή, το ματς με τον ΠΑΟΚ ήταν το τελευταίο (για φέτος τουλάχιστον) για τον «Κούρμπε».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Προβλήματα με Λουντ και Κουρμπέλη!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Δημόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.