ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αποκλειστικό-Άρχισε ο λογιστικός έλεγχος στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός!

Ξεκίνησε η διαδικασία ελέγχου των οικονομικών του «τριφυλλιού», για λογαριασμό της Pan Asia και του Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ!
Αποκλειστικό-Άρχισε ο λογιστικός έλεγχος στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός!

Ξεκίνησε το μεσημέρι της Δευτέρας (14/5) η διαδικασία ελέγχου των οικονομικών του «τριφυλλιού», για λογαριασμό της Pan Asia και του Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ, όπως πρώτο σας είχε ενημερώσει σχετικά, λίγο πριν, το Sportime.gr.

Λεπτομέρειες απομένουν για την εκκίνηση του ελέγχου!

Η εταιρεία που πήρε το «OK» από τον Ταϊλανδό επιχειρηματία, μέσω επιλεγμένων ορκωτών λογιστών της πλευράς Παϊρόζ, θα τρέξουν το λογιστικό έλεγχο στα βιβλία της ΠΑΕ, για τις επόμενες 12-18 εργάσιμες ημέρες.

Το βέβαιο είναι πως το due diligence, θα έχει παραδοθεί ως τις 15 Ιουνίου. Ημερομηνία η οποία έχει συμφωνηθεί, από κοινού, στο MoU που έχει υπογραφεί ανάμεσα σε Αλαφούζο-Πιεμπονγκσάντ. Φυσικά, τ’ αποτελέσματα από τους ελέγχους που ξεκίνησαν σήμερα (14/5), θα καθορίσουν τη μεταβίβαση η όχι του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών στην Pan Asia.

Να σημειωθεί ότι άρχισε και ο νομικός έλεγχος της Sortivo International, της υπεράκτιας εταιρείας που είναι ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αποκλειστικό-Άρχισε ο λογιστικός έλεγχος στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Δημόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.