ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Συνεννόηση Παϊρόζ-Αλαφούζου για τα αγωνιστικά θέματα

Υπάρχει μία κεντρομόλος δύναμη, η οποία πιέζει ασφυκτικά τη διαδικασία μετάβασης από την υπάρχουσα διοίκηση στην επόμενη στον Παναθηναϊκό, ωστόσο όπως φαίνεται τούτο δεν συμβαίνει επειδή κάτι δεν πηγαίνει καλά στους όρους που έχουν συμφωνηθεί και υπογραφεί στο Μνημόνιο Συνεργασίας. Σύμφωνα με πληροφορίες Γιάννης Αλαφούζος και Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή κι εργάζονται προς...
Συνεννόηση Παϊρόζ-Αλαφούζου για τα αγωνιστικά θέματα

Υπάρχει μία κεντρομόλος δύναμη, η οποία πιέζει ασφυκτικά τη διαδικασία μετάβασης από την υπάρχουσα διοίκηση στην επόμενη στον Παναθηναϊκό, ωστόσο όπως φαίνεται τούτο δεν συμβαίνει επειδή κάτι δεν πηγαίνει καλά στους όρους που έχουν συμφωνηθεί και υπογραφεί στο Μνημόνιο Συνεργασίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες Γιάννης Αλαφούζος και Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή κι εργάζονται προς την κατεύθυνση υλοποίησης των προαπαιτούμενων για την τήρηση του χρονοδιαγράμματος. Ο Ταϊλανδός και η πλευρά του για τη σύνταξη της τελικής αναφοράς λογιστικού, οικονομικού και νομικού ελέγχου και ο πρώην πρόεδρος των «πράσινων» για να συνεχίσει η εταιρεία να υπάρχει σε μία υποτυπώδη κανονικότητα.

Αποκλειστικό-Άρχισε ο λογιστικός έλεγχος στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός!

Η τήρηση του πλάνου πληρωμών είναι σημαντική, όπως και η πρόοδος επί των αγωνιστικών θεμάτων. Ακόμη ο Παναθηναϊκός έχει στις τάξεις του τον Μαρίνο Ουζουνίδη, αφού δεν έχουν τελειώσει οι προπονήσεις για τη σεζόν 2017/2018. Θεωρητικά η πρόσληψη του Νίκου Νταμπίζα είναι κοντά, όμως συνεχώς μετατίθεται η άφιξή του από το εξωτερικό για να διευθετηθούν οι λεπτομέρειες συνεργασίας. Πριν μία εβδομάδα το Πρωτάθλημα τελείωσε για τους «πράσινους». Τη στιγμή που εξελίσσεται μία τεράστια διαδικασία, σε σημασία και όγκο δουλειάς, για να κλείσει το deal παράδοσης-παραλαβής.

Στο πλαίσιο κάλυψης κενών σημείων και συνεργασίας οι δύο άνδρες βρίσκονται σε επικοινωνία, μάλιστα όπως αναφέρουν πληροφορίες του sportime.gr έχουν μιλήσει τηλεφωνικά παραπάνω από μία φορά. Ο Αλαφούζος έχει ενημερώσει τον Παϊρόζ για την πρόοδο στο θέμα Νταμπίζα, τη στιγμή που, όπως αναφέρθηκε παραπάνω, δεν είναι άμεση προτεραιότητα να καλυφθεί το κενό του προπονητή.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Συνεννόηση Παϊρόζ-Αλαφούζου για τα αγωνιστικά θέματα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λάμπρος Γκαραγκάνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.