ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τελείωσε η ΓΣ, προκηρύχθηκε κανονικά η ΑΜΚ των 20 εκατ. ευρώ!

Δέσμευση του Γιάννη Αλαφούζου να καλύψει τη νέα Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου, με το ποσό των 20.000.000 ευρώ!
Τελείωσε η ΓΣ, προκηρύχθηκε κανονικά η ΑΜΚ των 20 εκατ. ευρώ!

Κοινοποιήθηκαν οι αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μετά το πέρας της οποίας προκηρύχθηκε η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου μέχρι του ποσού των 20.000.000! Ο Γιάννης Αλαφούζος δεσμεύτηκε και ενώπιον της ΓΣ, πως θα την καλύψει ο ίδιος εξ’ ολοκλήρου.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ επί των αποφάσεων της Γενικής Συνέλευσης:

«Ολοκληρώθηκε  η Γ.Σ. της ΠΑΕ η οποία αποφάσισε:

(α) Tην διεξαγωγή αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου μέχρι του ποσού των 20.000.000 ευρώ  με δικαίωμα προτίμησης των παλαιών μετόχων μέχρι την 31/7/2018  & με ημερομηνία καταβολής του μετοχικού κεφαλαίου μέχρι την 23/8/2018.

Ο μέτοχος Iωάννης  Αλαφούζος εξέφρασε την  δέσμευσή του να καλύψει και την νέα αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, με το ποσόν των €20εκ, στην κατεύθυνση ολοκλήρωσης της συμφωνίας όπως αναλυτικά ανέφερε και σε χθεσινή δήλωση του.

(β) Δεδομένου ότι η συμφωνία μεταβίβασης των μετοχών προς τον κ. Πιεγκμποσαντ δεν έχει ολοκληρωθεί η Γ.Σ. αποφάσισε ότι δεν συντρέχει στο παρόν χρονικό σημείο λόγος αντικατάστασης του Δ.Σ. η οποία θα γίνει από τον επενδυτή αφού αποκτήσει την κυριότητα των μετοχών.

(γ) Εγκρίθηκαν οι συμβάσεις της ΠΑΕ από 1-7-2017 έως 30-6-2018 με μειοψηφία της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗΣ ΣΥΜΑΧΙΑΣ 2012 και του ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ Π.Α.Ο., οι οποίοι καταψήφισαν όλες τις συμβάσεις και ιδιαίτερα τις συμβάσεις με τον ερασιτέχνη.

Η Γ.Σ. θα επικυρώσει και επίσημα την απόφασή της περί ΑΜΚ την Τρίτη 10/7/2018 αφού ολοκληρωθούν και τυπικά οι γραφειοκρατικές διαδικασίες της προηγούμενης αύξησης».

Η καθοριστική επαφή για το κλείσιμο της συμφωνίας

Ακριβώς στην κατεύθυνση αλλαγής σκυτάλης

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τελείωσε η ΓΣ, προκηρύχθηκε κανονικά η ΑΜΚ των 20 εκατ. ευρώ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Δημόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.