×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Αλαφούζος: Οι λόγοι που κράτησε Νταμπίζα και Δώνη


    Sportime Team

Αλαφούζος: Οι λόγοι που κράτησε Νταμπίζα και Δώνη


Αλαφούζος: Η ισχυρή ενόχλησή του για τα αποτελέσματα και την εικόνα του Παναθηναϊκού, η ψήφος εμπιστοσύνης και το εμπόδιο του Ολυμπιακού!

Για 24 ώρες, από τη λήξη του αγώνα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» μέχρι και το τέλος της συνάντησης του μεγαλομετόχου με τους τεχνικό διευθυντή και προπονητή στον ΣΚΑΪ, τα πάντα στο «τριφύλλι» ήταν στον αέρα. Ουδείς μπορούσε να ισχυριστεί με ασφάλεια, ποιος θα μείνει και για πόσο…

Το «για πόσο» αποτελεί και τώρα καλό ερώτημα. Διότι έρχεται, την προσεχή Κυριακή, ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Η αγωνιστική εικόνα των «πράσινων» μόνο ενθαρρυντική δεν είναι. Τη στιγμή που μόλις τον περασμένο Μάιο το αντίστοιχο ντέρμπι δεν τελείωσε με το κλίμα στις τάξεις οπαδών και φιλάθλων να μην είναι τόσο βαρύ όσο τώρα! Εύλογα, λοιπόν, μπορεί κάποιος να κάνει συνειρμούς τι μπορεί να γίνει αν εμφάνιση τύπου ΟΦΗ και Άρη επαναληφθεί απέναντι στους «ερυθρόλευκους».

Αλαφούζος: Θυμωμένος με όσα είδε…

Ο Γιάννης Αλαφούζος υπήρξε θορυβημένος με τα όσα έγιναν στα 2 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος. Ίσως για παρθενική φορά μετά από χρόνια, να τον πείραξε η εικόνα του «τριφυλλιού» τόσο πολύ. Το γεγονός πως το διάστημα της διακοπής, που η ομάδα είχε όλο τον απαραίτητο χρόνο να συνέλθει, δεν έγινε εκμεταλλεύσιμο τον προβλημάτισε επιπροσθέτως. Φάνηκε, όμως, ότι η εμπιστοσύνη στα συγκεκριμένα πρόσωπα δεν έσβησε. Τελείως τουλάχιστον… Πως υπάρχει ακόμη η πίστη για τη δουλειά που γίνεται και ότι μπορεί αυτή να αποδώσει καρπούς.

Η εισήγηση Νταμπίζα

Η εισήγηση του Νίκου Νταμπίζα ήταν η παραμονή του Γιώργου Δώνη. Περισσότερες οι ενστάσεις του 49χρονου προπονητή, ο οποίος δεν μπορούσε και δεν μπορεί να εξηγήσει τι φταίει. Διότι, πράγματι, αγωνιστικά δεν μπορεί να προκύψει ασφαλής εξήγηση. Ο Γιάννης Αλαφούζος σεβάστηκε απολύτως τη γνώμη του τεχνικού διευθυντή, διατηρώντας και ο ίδιος την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Δώνη. Μέχρι την επόμενη Κυριακή σίγουρα… Η συνάντησή τους κράτησε περίπου 2 ώρες, το απόγευμα της Δευτέρας, και αποφασίστηκε η από κοινού συνέχεια του πλάνου που ο Παναθηναϊκός «τρέχει» από τον Ιούλιο του 2018.

Ενδεχομένως να μέτρησε ότι ο Ολυμπιακός είναι ο επόμενος αντίπαλος. Άγνωστο αν θα ήταν ίδια η απόφαση του μεγαλομετόχου, αν ο σύλλογος δεν ήταν αντιμέτωπος με μία τόσο κρίσιμη αγωνιστική υποχρέωση εμπρός. Ο Αλαφούζος θεώρησε, απλώς, ότι αφήνοντας ακέφαλο το ποδοσφαιρικό τμήμα και με λύσεις ανάγκης, σε μία τόσο δύσκολη καμπή της χρονιάς -στην εκκίνηση μάλιστα- θα έκανε τα πράγματα χειρότερα. Μένει η ευκαιρία αυτή, η ψήφος εμπιστοσύνης σε τεχνικό διευθυντή και προπονητή, να πιάσει τόπο… Αλλιώς από την επόμενη Δευτέρα η συζήτηση για το μέλλον τους, θα είναι πάλι η ίδια!


Τελευταία Νέα