Τελικό δίνει ο Παναθηναϊκός κόντρα στην ΑΕΚ για την έξοδο στην Ευρώπη και ο Γιάννης Αλαφούζος θέλησε να στείλει το μήνυμά του στους παίκτες.

Λίγα λεπτά πριν την αναχώρηση της αποστολής για το ΟΑΚΑ Ο Γιάννης Αλαφούζος βρέθηκε στο ξενοδοχείο της ομάδας. Στο mmeting room μίλησε στους παίκτες θέλοντας να τους θέσει προ των ευθυνών τους. Ενδεικτικό φυσικά αυτό της πίεσης που υπάρχει για νίκη κόντρα στην Ένωση.

«Έχουν απομείνει έξι παιχνίδια στα οποία παίζουμε τα πάντα. Τόσο σήμερα όσο και στα υπόλοιπα ματς θέλω να παίξετε με το μυαλό και την καρδιά σας. Όταν το κάνετε αυτό κερδίζουμε, όταν συμβαίνει το ένα από τα δύο το αποτέλεσμα δεν είναι καλό. Έχετε την ποιότητα και την ευθύνη να ανατρέψετε την κατάσταση και περιμένω να το κάνετε γιατί εξαρτάται από εσάς. Καλή μας επιτυχία…», ανέφερε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο -5 από την ΑΕΚ. Αυτό από μόνο του είναι αρκετό για να γίνει αντιληπτό πως οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης, θα μειώσει ακόμα περισσότερο τις πιθανότητες για είσοδο στην τετράδα.