×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Το… ξέκοψαν για Ανουάρ από τη Βαγιαδολίδ


    Κώστας Παπαδόπουλος

Το… ξέκοψαν για Ανουάρ από τη Βαγιαδολίδ


Ανουάρ: Ακόμα μία πλευρά που ρίχνει τίτλους τέλους στο ενδεχόμενο μονιμότητας του στον Παναθηναϊκό.

Εν προκειμένω, ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας που ανήκει, της Βαγιαδολίδ, παραχώρησε συνέντευξη και αναφέρθηκε σχετικά.

Η ερώτηση που έγινε στον Μιγκέλ Ανχελ Γκόμες από τον δημοσιογράφο της «ΑS» αφορούσε στους οκτώ παίκτες που έχουν δοθεί δανεικοί.

Η απάντησή του για τον Ανουάρ ήταν η εξής: «Στον Παναθηναϊκό είναι ενθουσιασμένοι με τις αποδόσεις του και με το τι είναι ικανός να κάνει. Γι’ αυτό ζητάνε άλλωστε να ανανεωθεί ο δανεισμός του και του χρόνου, κάτι που όμως δεν νομίζω να γίνει».

Ο 25χρονος ήρθε τον Ιανουάριο στο Κορωπί για να ενισχύσει τα χαφ της ομάδας, πλάι στους Δημήτρη Κουρμπέλη και Χρήστο Δώνη.

Κατέγραψε 7 συμμετοχές στη Super League 1 και γενικώς το πρόσημο από τη συνολική παρουσία του είναι θετικό, ωστόσο αυτό δεν αρκεί για να παραμείνει στον Παναθηναϊκό.

Ο ίδιος είχε πει πρόσφατα σε συνέντευξη: «Με θυμώνει γιατί στη Βαγιαδολίδ δεν έπαιρνα αρκετό χρόνο συμμετοχής. Ενιωθα ότι χρειάζομαι τα λεπτά και όταν ήρθα εδώ στον Παναθηναϊκό άρχισα να παίζω και να νιώθω παίκτης ξανά. Βρήκα τον εαυτό μου και ήθελα να συνεχίσω έτσι και στα πλέι οφ, όμως, δυστυχώς ο χρόνος σταμάτησε».

Ανανέωσα και ήθελα να πετύχω στη Βαγιαδολίδ. Έζησα εκεί σπουδαία πράγματα που θέλω να ζήσω ξανά. Δεν έπαιρνα όμως χρόνο συμμετοχής όπως θα ήθελα. Ανανέωσα, αλλά ήξερα πως ήθελα να πάω κάπου να νιώσω σημαντικός. Ελπίζω τη νέα σεζόν να επιστρέψω και να βρω μία θέση στην ομάδα».

Θεωρητικά, το μόνο που θα μπορούσε να κάνει ο Παναθηναϊκός ήταν να ζητήσει από τη διοίκηση της ισπανικής ομάδας να υπάρξει εκ νέου δανεισμός του ποδοσφαιριστή.

Μετά και τη σχετική δήλωση του Γκόμες, δεν δείχνει να διαφαίνεται στον ορίζοντα κάτι τέτοιο, ενώ υπενθυμίζεται πως δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο στην υπόθεση του Χρήστου Δώνη.