Η κατάσταση στον Παναθηναϊκό έχει φτάσει στο μη περαιτέρω και πλέον, οι ποδοσφαιριστές δεν έχουν καμία διάθεση να δείξουν υπομονή ή να δώσουν κι άλλο χρόνο στη διοίκηση του «τριφυλλιού».

Την περασμένη εβδομάδα, ο Βασίλης Κωνσταντίνου είχε μιλήσει ο ίδιος με τους παίκτες στο Κορωπί. Και μεταξύ των άλλων, τους είχε υποσχεθεί ότι οι ξένοι θα πληρωθούν, άμεσα, το 30% της δόσης Οκτωβρίου και μέσα στον Απρίλιο, όλοι οι ποδοσφαιριστές θα εισπράξουν και το 30% της δόσης Δεκεμβρίου εξίσου.

Στη συζήτηση που είχαν το πρωί της Μ. Τετάρτης στο Κορωπί, οι «πράσινοι» διαπίστωσαν πως στους λογαριασμούς των ξένων παικτών, δεν έχει μπει ούτε ευρώ! Αυτή ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Οι ποδοσφαιριστές (όντες σε έξαλλη κατάσταση) διεμήνυσαν στον Βασίλη Κωνσταντίνου, ότι θα απέχουν από τις προπονήσεις τη Δευτέρα του Πάσχα, αν δεν υπάρξουν πληρωμές ως τότε. Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΠΑΕ τους είπε ότι έχει γίνει παρανόηση και η δέσμευσή του για τα παραπάνω χρήματα, αφορούσε την επόμενη Δευτέρα.

Το κλίμα εντός των «πράσινων» τειχών είναι άκρως τεταμένο και στο πλαίσιο αυτό, ο Μαρίνος Ουζουνίδης έδωσε ρεπό για την Μ. Πέμπτη. Άλλωστε, όπως είναι λογικό, δεν γίνεται να διεξαχθεί προπόνηση υπό τις παρούσες, τραγικές για το κλαμπ, συνθήκες.