Μπόλονι: «Αξίζει το βραβείο Νόμπελ ο Αλαφούζος»


Κώστας Παπαδόπουλος

Μπόλονι: «Αξίζει το βραβείο Νόμπελ ο Αλαφούζος»


Συνέντευξη στη ρουμανική ιστοσελίδα gsp.ro παραχώρησε ο Λάζλο Μπόλονι. Μία ατάκα του ήταν αρκετή για να τραβήξει το ενδιαφέρον όλων και κυρίως να σε κάνει να απορήσεις με το εάν πραγματικά γνωρίζει ο Ρουμάνος τεχνικός τι έχει γίνει στον Παναθηναϊκό επί εποχής Γιάννη Αλαφούζου.

Συγκεκριμένα ο Μπόλονι μίλησε:

Για την ηλικία του: «Nομίζω δεν έχετε πληροφορηθεί τα νέα. Μόλις έκλεισα τα… 30! Αγγίζεις ένα θέμα, αυτό της ηλικίας, που πάντα ενοχλεί έναν άνθρωπο με πολλά χρόνια. Η απάντηση για να μένεις νέος είναι μία: η δουλειά! Μέρα με την μέρα αφιερώνω μιάμισι ή δύο ώρες στον εαυτό μου».

Για την πίεση: «Δεν το βλέπω ως πίεση αλλά ως επιθυμία να αφήσω κάτι πίσω μου. Ίσως είμαι πολύ εγωιστής αλλά για εμένα είναι ανάγκη, με ικανοποιεί, πως κάνω κάτι. Αυτή η πίεση δεν με ενοχλεί, είμαι σε ανταγωνισμό με τον εαυτό μου».

Για τον Παναθηναϊκό και την κατάσταση στην ομάδα: «Έχουμε κάποια πλάνα στον Παναθηναϊκό, θα δούμε τι θα καταφέρουμε. Το οικονομικό πρόβλημα που είχε η ομάδα είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό της Ντινάμο για παράδειγμα. Έγιναν λάθη σε δύσκολα χρόνια, προέκυψε και η παγκόσμια οικονομική κρίση και η ομάδα έφτασε κοντά στο χείλος του γκρεμού. Ο λογαριασμός έφτασε κοντά στα 100 εκατομμύρια ευρώ! Ο ιδιοκτήτης ήταν αυτός που συμφώνησε να πληρώσει γιατί είχε την δυνατότητα να το κάνει. Ειλικρινά ένας άντρας σαν εκείνον αξίζει το βραβείο Νόμπελ, αλλά δεν μπορεί να πάει στα παιχνίδια λόγω των οπαδών».

 

Εγγραφείτε στο Ειδήσεις, νέα, παρασκήνια από το Sportime μέσα από το Google news

Sportime Extras