Μπόλονι: Πρόταση από την Σέπσι αποκαλύπτουν οι Ρουμάνοι για τον τεχνικό του Παναθηναϊκού


Κώστας Παπαδόπουλος

Μπόλονι: Πρόταση από την Σέπσι αποκαλύπτουν οι Ρουμάνοι για τον τεχνικό του Παναθηναϊκού


Σύμφωνα με αθλητική ιστοσελίδα της Ρουμανίας, ο Λάζλο Μπόλονι δέχτηκε επίσημη πρόταση για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία, της τέταρτης στο πρωτάθλημα, Σέπσι!

Ο Παναθηναϊκός έχει πάρει την κατιούσα και γι’ αυτό ο Ρουμάνος τεχνικός βρίσκεται πολύ κοντά στην έξοδο.

Επίσημη πρόταση από τη ρουμανική Σέπσι, δέχτηκε ο Λάζλο Μπόλονι σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας sport.ro, το οποίο χαρακτηρίζεται αποκλειστικό.

Tο project του συλλόγου περιέχει αρκετές φιλοδοξίες, μεταξύ των οποίων και η κατάκτηση του πρωταθλήματος και ο προπονητής του Παναθηναϊκού φαίνεται πως είναι ο εκλεκτός της διοίκησης για να οδηγήσει την ομάδα στον στόχο της.

Βέβαια, γίνεται αναφορά και στα λόγια του Μπόλονι, ο οποίος είχε πει πως θα ήθελε να επιστρέψει στην πατρίδα του και να δουλέψει ξανά εκεί, μετά την εθνική Ρουμανίας, το 2001.

Όλα θα κριθούν από την κατάληξη της υπόθεσής του στο “τριφύλλι” και από το αν θα μείνει ελεύθερος για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Αναλυτικά το δημοσίευμα

«Σύμφωνα με το Sport.ro, μία από τις προσφορές θα είχε προέλθει στα χέρια του Μπόλονι είναι από τη Σέπσι, η οποία του είχε υποσχεθεί ένα φιλόδοξο πλάνο για τις επόμενες σεζόν, με νέο γήπεδο, ενισχυμένη ομάδα, επενδυτικά χρήματα και φιλοδοξίες τίτλου.

Ο Μπόλονι πλησίασε στο να επιστρέψει στη Ρουμανία το 2015, αλλά η ομάδα που έδειξε ενδιαφέρον λίγο αργότερα κατέρρευσε οικονομικά.

Στη λίστα των πιθανών προπονητών της Σέπσι υπάρχει επίσης ο Νταν Πετρέσκου, ο Ρουμάνος προπονητής που αναδείχθηκε τρεις σεζόν πρωταθλητής με την Κλουζ».

 

Εγγραφείτε στο Ειδήσεις, νέα, παρασκήνια από το Sportime μέσα από το Google news