×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Χατζηγιοβάνης: «Πρέπει να βελτιωθώ, συγγνώμη από τον κόσμο»


Βασίλης Μπαντής

Χατζηγιοβάνης: «Πρέπει να βελτιωθώ, συγγνώμη από τον κόσμο»


Απογοητευμένος τόσο από το ισόπαλο αποτέλεσμα με τον Βόλο, όσο και με την προσωπική του απόδοση, εμφανίστηκε ο Τάσος Χατζηγιοβάνης.

Στην γενική αναποτελεσματικότητα της ομάδας στο γήπεδο στάθηκε ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, που ζήτησε συγνώμη από τον κόσμο τις ομάδας για τις τελευταίες εμφανίσεις.

Αναλυτικά ο επιθετικός των «πρασίνων» δήλωσε:

«Συγγνώμη από τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Μέχρι το τέλος της χρονιάς είμαστε αυτοί που θα αντιστρέψουμε την κατάσταση. Είμαι πολύ στεναχωρημένος και εκνευρισμένος.

Υπάρχει κούραση, αλλά δεν μπορώ να πω ότι προσωπικά δεν είχα ανάσες. Ήμουν καλά.

Άλλοι παίχτες μπορεί να έχουν καλή φυσική κατάσταση, άλλοι όχι. Δεν είμαι ειδικός σε αυτό. Έδωσα και την ψυχή μου για 95 λεπτά, αλλά δεν τα καταφέραμε.

Συγγνώμη και από το ματς του ΟΦΗ, όπου θα μπορούσα να βάλω γκολ. Γενικά δεν υπάρχει αποτελεσματικότητα στην ομάδα. Έχουμε υψηλή ποιότητα σαν σύνολο.

Μου αρέσει η πίεση. Οι ξένοι παίκτες ξέρουν που έχουν έρθει. Στα δύο πρώτα ματς δεν έπαιξα πολύ. Τα νούμερά μου δεν είναι καλά. Πρέπει να βελτιωθώ. Είμαι εδώ για να αποδείξω ότι μπορώ να βοηθήσω.

Δυστυχώς ξεκινήσαμε άσχημα και γι αυτό αλλάξαμε προπονητή. Για μένα αυτό που πρέπει να αλλάξει είναι ότι όλοι πρέπει να είμαστε αφοσιωμένοι στην ομάδα και να παίζουμε γι αυτή. Πάνω απ’ όλα είναι ο Παναθηναϊκός και όχι οι παίκτες».

 

ΒΡΕΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΕΔΩ

Sportime Extras