×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Χρήστος Δώνης: Τα δάκρυά του και το «αντίο» (vid)


    Κώστας Παπαδόπουλος

Χρήστος Δώνης: Τα δάκρυά του και το «αντίο» (vid)


Είναι πολλά τα 12 χρόνια. Τόσα βρισκόταν στον Παναθηναϊκό ο Χρήστος Δώνης. Τη μισή του ζωή. Απολύτως λογικό να είναι φορτισμένο το «αντίο» του τη Δευτέρα (29/6) στο «Γ. Καλαφάτης».

Λίγο αργότερα ο Χρήστος Δώνης έκανε και ανάρτηση στο Instagram. Αναφέρει τα εξής σε αυτή: «Μετά από 12 χρόνια ήρθε η στιγμή να πω αντίο!

Έχω πάρα πολλά αυτή την στιγμή μέσα στο μυαλό μου και δεν μπορώ να περιγράψω τα συναισθήματα μου. Πολλές όμορφες στιγμές πολλές οι δύσκολες στιγμές αλλά όμως όλοι ήταν εκεί για να προσπαθήσουν για το καλύτερο. Γνώρισα προπονητές-γυμναστές-γιατρούς-φυσικοθεραπευτές-φροντιστές-μάγειρες-ποδοσφαιριστές τους όποιους θέλω να τους ευχαριστήσω έναν προς έναν. Από όλους πήρα κάτι! Επίσης ευχαριστώ τον υγιή κόσμο της ομάδας για την στήριξη. Επειδή βρίσκομαι πολλά χρόνια στην ομάδα θέλω να ξέρετε ότι φέτος είχαμε το καλύτερο κλίμα από όσο θυμάμαι τον εαυτό μου στην πρώτη ομάδα και πιστεύω ότι μας άξιζε ένα καλύτερο κλείσιμο για αυτή την σεζόν.

Καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό!».

Από εκεί και πέρα, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έβγαλε και ένα ωραίο βίντεο με όλα όσα έγιναν κατά την επίσκεψη του Δώνη στο προπονητικό κέντρο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Μετά απο 12 χρόνια ήρθε η στιγμή να πώ αντίο ! Έχω πάρα πολλά αυτή την στιγμή μέσα στο μυαλό μου και δεν μπορώ να περιγράψω τα συναισθήματα μου. Πολλές όμορφες στιγμές πολλές οι δύσκολες στιγμές αλλά όμως όλοι ήταν εκεί για να προσπαθήσουν για το καλύτερο. Γνώρισα προπονητές-γυμναστές-γιατρούς-φυσικοθεραπευτές-φροντιστές-μάγειρες-ποδοσφαιριστές τους οποιους θέλω να τους ευχαριστήσω έναν προς έναν. Απο όλους πήρα κάτι ! Επίσης ευχαριστώ τον υγιη κόσμο της ομάδας για την στήριξη . Επειδή βρίσκομαι πολλά χρόνια στην ομάδα θέλω να ξέρετε ότι φέτος είχαμε το καλύτερο κλίμα από όσο θυμάμαι τον εαυτό μου στην πρώτη ομάδα και πιστεύω οτι μας άξιζε ένα καλύτερο κλείσιμο για αυτη την σεζόν . Καλή συνέχεια στον Παναθηναικό!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christos Donis (@christos_donis) στις


Τελευταία Νέα