×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Διούδης: «Υπήρξε ενδιαφέρον, αλλά…»


    Sportime Team

Διούδης: «Υπήρξε ενδιαφέρον, αλλά…»


Διούδης: Παραχώρησε δηλώσεις στη Nova και, μεταξύ άλλων, παραδέχθηκε ότι υπήρξε ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού.

«Υπήρξε, όμως, εγώ προσπαθούσα να είμαι συγκεντρωμένος στη δουλειά μου γιατί στο τέλος της ημέρας υπάρχει το συμβόλαιο που έχω και είμαι πολύ ευχαριστημένος στον Παναθηναϊκό γιατί νοιώθω σημαντικός για την ομάδα.

Δεν ένιωθα πίεση ότι έπρεπε να φύγω. Είμαι χαρούμενος στην ομάδα, έχουμε εξαιρετικό κλίμα και είναι πολύ ευχάριστο να έρχεσαι να δουλεύεις εδώ καθημερινά. Θα είμαι πολύ χαρούμενος να συνεχίσω εδώ και στο μέλλον» ήταν η απάντησή του.

Αρχικά, ο Σωκράτης Διούδης είχε πει: «Ένας τερματοφύλακας χρειάζεται παιχνίδια και μέσα από αυτά μόνο μπορεί να βελτιωθεί και να εξελιχθεί.

Σε αυτή την ηλικία που είμαι επιπλέον πιστεύω πως έχω και τις ανάλογες εμπειρίες που με βοηθούν παράλληλα με τη δουλειά σε καθημερινή βάση. Πρέπει καθημερινά να αποδεικνύεις πράγματα.

Πέρυσι και ο Κώστας και τα υπόλοιπα παιδιά που καλύπτουμε τη θέση στον παναθηναϊκό δουλέψαμε πολύ καλά με τον Παναγιώτη Μαλιαρίτση και προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε συνεχώς».

Ο Διούδης δεν βάζει ταβάνι

Έπειτα, ο 26χρονος αναφέρθηκε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τη Λαμία.

«Τα τελευταία χρόνια έχουμε δυσκολευτεί αρκετά από τη Λαμία όμως δεν πρέπει να κοιτάμε αυτό. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό.

Μέσα από δύσκολα φιλικά καταφέραμε να έχουμε βγάλει καλή εικόνα κάνοντας πολύ καλές εμφανίσεις και αυτό μας δίνει και ψυχολογική ώθηση για το ξεκίνημα της σεζόν.

Όλες οι πρεμιέρες έχουν δυσκολίες αλλά κι εμείς νομίζω πως έχουμε δείξει πως έχουμε ανέβει επίπεδο και με κάποιες προσθήκες».

Τέλος, ρωτήθηκε για τις προσδοκίες εν όψει της νέας σεζόν.

«Πέρυσι ξέραμε ότι ήταν σεζόν μετάβασης. Είχαμε το -6 και απαγόρευση μεταγραφών και ήταν ιδιαίτερη κατάσταση. Φέτος έχουμε περισσότερες εμπειρίες και έχουμε ανέβει ένα επίπεδο πάνω. Δουλέψαμε μια σεζόν με τον ίδιο προπονητή.

Οφείλουμε να κάνουμε ανάλογη αρχή με αυτή της προηγούμενης σεζόν, και μέσα από τις καλές εμφανίσεις θα έρχονται και τα αποτελέσματα.

Έχουμε υψηλές φιλοδοξίες και πάντα στόχος είναι το καλύτερο. Δεν θέλω να βάζω ταβάνι. Γνωρίζουμε πως δεν μπορούμε να έχουμε το μπάτζετ και τις επιλογές των αντιπάλων μας. Έχουμε τη συνοχή και το ταλέντο για να παλέψουμε για ό,τι καλύτερο».

Διαβάστε ακόμη: Πιο ώριμος για το νέο συμβόλαιο