Διούδης: Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού παραδέχθηκε ότι «παρουσιαστήκαμε κατώτεροι των περιστάσεων για ακόμη μία φορά».

Ο Σωκράτης Διούδης δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του, ενώ όταν ρωτήθηκε αν ο Παναθηναϊκός χρειάζεται δομικές αλλαγές, απάντησε: «Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι υπήρχε μία ομάδα φέτος με αρκετή ποιότητα που αδίκησε τον εαυτό της».

Αρχικά είπε στη NOVA: «Δεν ήμασταν καλοί. Παρουσιαστήκαμε κατώτεροι των περιστάσεων για ακόμη μία φορά. Δεν έχω πολλά να πω. Είμαι πολύ απογοητευμένος.

Δεν αξίζει όλο αυτό που περνάμε σε κανέναν. Ούτε στον σύλλογο, ούτε στον κόσμο μας, ούτε σε εμάς τους ίδιους. Και μόνο ότι συζητάμε αν θα βγούμε Ευρώπη ενώ έχουμε τέτοιο μέγεθος σαν σύλλογος είναι αποτυχία για εμένα Πρέπει να αλλάξουμε πολλά πράγματα».

Γενικά για τα πλέι οφ σχολίασε: «Δεν αξίζαμε πολλά πράγματα. Δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας. Δεν παίζαμε βάσει της ποιότητας που έχουμε. Ήμασταν μέσα στον στόχο που είχαμε θέσει, αλλά στις κρίσιμες στιγμές δεν κάναμε το κάτι παραπάνω. Αποδείξαμε ότι δεν αξίζαμε κάτι παραπάνω».

Ερωτηθείς αν με το υπάρχον υλικό ο Παναθηναϊκός μπορεί να παίξει καλύτερα, απάντησε: «Σίγουρα. Εμείς που ζούμε από μέσα το έχουμε διαπιστώσει αυτό. Έχουμε περισσότερες δυνατότητες. Ακόμη και σε ένα σερί νικών που είχαμε, δεν αποδίδαμε αυτό που μπορούσαμε. Παίρναμε τα αποτελέσματα, αλλά δεν έβγαινε κάτι καλό στο γήπεδο. Η ομάδα ήταν για περισσότερα πράγματα».

Σχετικά με την απόκρουση του Τσιντώτα, τόνισε: «Το είπα και στον ίδιο τον Παναγιώτη. Ήταν πολύ κρίσιμη η επέμβαση του γιατί ήταν σε ένα χρονικό σημείο όπου θα πιέζαμε περισσότερο».

Κληθείς να σχολιάσει τη φετινή σεζόν και τι του μένει, απάντησε: «Πικρία μου μένει. Είχαμε υψηλές βλέψεις, αλλά ξεκινήσαμε πολύ άσχημα. Όταν κυνηγάς από την αρχή υπάρχει μεγάλη πίεση. Είχαμε τις στιγμές μας μέσα στη χρονιά».

Τέλος, όταν ρωτήθηκε αν ο Παναθηναϊκός χρειάζεται δομικές αλλαγές, ο Διούδης αποκρίθηκε: «Εγώ μιλάω πάντα αγωνιστικά γιατί αυτός είναι ο ρόλος μου. Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι υπήρχε μία ομάδα φέτος με αρκετή ποιότητα που αδίκησε τον εαυτό της».