Εμμανουηλίδης: Η αφιέρωση στη μητέρα του και τα κλάματα


Κώστας Παπαδόπουλος

Εμμανουηλίδης: Η αφιέρωση στη μητέρα του και τα κλάματα


Μπήκε στα τελευταία λεπτά του αγώνα με την ΑΕΛ και με δικό του γκολ κλείδωσε το τρίποντο για τον Παναθηναϊκό ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης. Έτσι του ζητήθηκε στη συνέχεια να κάνει δηλώσεις στη Nova.

Εκεί ο 20χρονος μεσοεπιθετικός συγκίνησε πολύ κόσμο. Κάποια στιγμή ρωτήθηκε από το στούντιο πού αφιερώνει το γκολ του και ο Εμμανουηλίδης λύγισε. Έχει χάσει τη μητέρα του και η κάθε γκολ του πηγαίνει σε εκείνη.

«Είμαι συγκινημένος γιατί έχω πει στον εαυτό μου ότι κάθε γκολ που θα βάζω θα πηγαίνει μόνο σε ένα άτομο και αυτό είναι ψηλά», ανέφερε χαρακτηριστικά και στη συνέχεια προσπαθούσε να σταματήσει να κλαίει.

Νωρίτερα είχε πει τα ακόλουθα:

«Όταν έχεις και αποχή τόσο καιρό από τα γήπεδα, είναι κάπως διαφορετικό. Πρέπει να τα δώσεις όλα για να κάνεις το κλικ στον προπονητή και να πει «κάτι έχει». Πιστεύω ότι τον δικαίωσα. Ήταν λίγο δύσκολο γιατί όντως είναι δύσκολο για έναν ποδοσφαιριστή να απέχει τόσο από αγώνες. Άλλο οι προπονήσεις. Είναι εντελώς διαφορετικό. Και το γκολ ήταν ένας λόγος παραπάνω γιατί μου δίνει τεράστιο κίνητρο. Την περίμενα αυτή τη στιγμή και το έλεγα στον εαυτό μου ότι αυτή θα είναι η εβδομάδα μου. Ευχαριστώ τον Καμπετσή. Εάν θυμάστε και με τη Λαμία ήταν πάλι ασίστ του.

Ρωτήθηκε στη συνέχεια για τον πανηγυρισμό του και είπε πως «δεν θα ήθελα να το σχολιάσω. Ξέρω εγώ για ποιον λόγο το κάνω».

Για τον χρόνο συμμετοχής του σχολίασε πως «υγιέστατος είμαι. Δεν είναι στο χέρι μου. Το εάν είμαι αδικημένος είναι θέμα του προπονητικού τιμ. Εγώ πρέπει να κάνω τη δουλειά μου, όποτε μπαίνω στο γήπεδο να βοηθάω την ομάδα μου. Αυτό πιστεύω ότι έκανα και σήμερα».

Για τη θέση που πρέπει να αγωνίζεται είπε ότι «όπου και να παίξω θα αποδώσω το μέγιστο. Και σαν φορ και σαν εξτρέμ έχω παίξει καλά και θεωρώ πως αυτό είναι και ένα πλεονέκτημα για τον προπονητή γιατί μπορώ να δώσω επιπλέον λύσεις».


Sportime Extras