Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός σε Αλαφούζο: «Μπορείς να δηλώσεις και το Καραϊσκάκη»


Sportime Team

Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός σε Αλαφούζο: «Μπορείς να δηλώσεις και το Καραϊσκάκη»


Η κόντρα του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού με την ΠΑΕ περνάει σε… άλλο επίπεδο μετά την τελευταία ανακοίνωση του Ερασιτέχνη. Σε αυτή, ούτε λίγο ούτε πολύ, προτρέπουν τον Γιάννη Αλαφούζο να δηλώσει ως έδρα το γήπεδο «Καραϊσκάκη» αν δεν πληρώσει τα οφειλόμενα στον Ερασιτέχνη για την Λεωφόρο, συνεχίζοντας την κόντρα των δύο πλευρών σε αρκετά υψηλούς τόνους.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:

«Αγαπητέ Ιωάννη Αλαφούζο

Αρκετή ζημιά έχεις κάνει στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού. Άλλωστε η διοίκηση σου ομολόγησε ότι ήταν στρατηγική απόφαση να τιμωρηθεί η ομάδα μας με -6 βαθμούς και ουσιαστικά να μην πάρoυμε άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Είναι η ίδια διοίκηση που προσμετρά στα χρήματα προς τον Ερασιτέχνη τις σουίτες που εσύ έχτισες για εμπορική χρήση (1.900.000 ευρώ), τους λογαριασμούς της ΔΕΗ για αυτά τα 5 χρόνια (500.000 ευρώ) και τις επισκευές των 560.000 ευρώ (δεν ξέρουμε αν σε αυτές είναι και οι μπογιές που έδωσες στους φιλάθλους για να βάφουν το γήπεδο).

Παρακαλούμε σταμάτα να προσπαθείς να κάνεις ζημιά και στον Ερασιτέχνη. Πλήρωσε άμεσα το χρέος σου και άφησε μας να προσπαθήσουμε με ιδίες δυνάμεις να βγούμε από το οικονομικό αδιέξοδο που σε μεγάλο βαθμό εσύ μας οδήγησες (θυμάσαι την Παναθηναϊκή Συμμαχία και τις αθεώρητες αποδείξεις ως δωρεά;)

Για την επερχόμενη σεζόν, και εφόσον θέλεις την χρήση του «Απόστολος Νικολαϊδης», όρισε εσύ το τίμημα που επιθυμείς, απλά παρακαλούμε να το πληρώνεις στην ώρα του. Σε περίπτωση που έχεις τόσο μεγάλο πρόβλημα με τον Παναθηναϊκό και εξετάζεις και άλλα γήπεδα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το γειτονικό σου γήπεδο, αυτό του Φαλήρου. Εκεί άλλωστε θα είσαι σίγουρα πιο επιθυμητός, από ότι στην Λεωφόρο…».

Εγγραφείτε στο Ειδήσεις, νέα, παρασκήνια από το Sportime μέσα από το Google news