×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Γιώργος Δώνης: Προτίμησε τον Μολό από τον Χατζηγιοβάνη


    Λάμπρος Γκαραγκάνης

Γιώργος Δώνης: Προτίμησε τον Μολό από τον Χατζηγιοβάνη


Γιώργος Δώνης: Η μη συμμετοχή του Χατζηγιοβάνη και η τελευταία αλλαγή που δεν έγινε ποτέ στην πρεμιέρα με τη Λαμία…

Συνήθως αυτός που δεν παίζει, πάντα είναι ο καλύτερος. Νόμος στον αθλητισμό. Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης μπήκε στην προεπιλογή και στην τελική αποστολή για το ματς στη Λαμία, ωστόσο δεν αγωνίστηκε.

Με τον Παναθηναϊκό να αναζητά σκορ, ώστε να πάρει τη νίκη και τον Γιώργο Δώνη να μην κάνει την 3η και τελευταία του αλλαγή. Ο μεσοεπιθετικός των «πράσινων» σηκώθηκε για ζέσταμα, αλλά τελικά δεν μπήκε στον αγωνιστικό χώρο. Όλο αυτό το σκηνικό, δημιούργησε σενάρια με αποδέκτη και τον παίκτη και τον προπονητή.

Η αλήθεια είναι πως σε ένα τόσο σημαντικό χρονικό σημείο, όπως η εκκίνηση της σεζόν, το σενάριο του καψωνιού δεν τιμά κανέναν. Ούτε τον σύλλογο, ούτε αυτούς που σκέφτονται έτσι. Ο Γιώργος Δώνης έκανε την 1η του αλλαγή σε χρονικό σημείο που δεν το συνηθίζει. Πέρυσι συνήθως συνέβαινε κάτι κακό στο 15λεπτο του 2ου μέρους και μετά ο Δώνης άλλαζε το πλάνο του.

Γιώργος Δώνης: Επέλεξε τον Γάλλο…

Θεώρησε πως ο Γιοάν Μολό είναι σε καλύτερη κατάσταση να αντικαταστήσει τον Χατζηθεοδωρίδη. Ο Χατζηγιοβάνης δεν αγωνίστηκε στο φιλικό με την Ξάνθη και από τους 2 μοναδικούς, ίσως, παίκτες του ρόστερ που έχουν προσόν το 1 vs 1 επέλεξε τον πιο έμπειρο Γάλλο. Αν και η απόδοση του Κολοβού έπεφτε συνεχώς, ο Δώνης τον κράτησε έως το τέλος στο παιχνίδι. Η μη συμμετοχή του Χατζηγιοβάνη αποτέλεσε επιλογή για λόγους τακτικής.

Ο Κολοβός έμεινε, διότι μπορεί να πατήσει περιοχή με μεγαλύτερη άνεση (όπως στο 1ο ημίχρονο που σε κάποιες φάσεις άλλαζε θέση με τον Μακέντα που οπισθοχωρούσε). Προτιμώντας την παραμονή του Κολοβού, από το να βάλει ως καθαρό φορ τον Βέργο για παράδειγμα. Η τελική έκβαση των πραγμάτων δεν δικαιώνει τον Δώνη. Το μόνο σίγουρο, πάντως, είναι πως δεν αποτελεί προϊόν κάποιας μικροπολιτικής συμπεριφοράς για το γεγονός ότι δεν έχει επεκτείνει το συμβόλαιό του.


Τελευταία Νέα