×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Γιώργος Δώνης: Τι είχε πει στο Sportime για Παναθηναϊκό και Championship


    Λάμπρος Γκαραγκάνης

Γιώργος Δώνης: Τι είχε πει στο Sportime για Παναθηναϊκό και Championship


Γιώργος Δώνης: Προέκυψε θέμα παραμονές έναρξης Πρωταθλήματος στον Παναθηναϊκό, με τη δήλωσή του στη Sun για το ενδιαφέρον της Χάντερσφιλντ.

Την 1η Αυγούστου δημοσιεύτηκε στην έντυπη έκδοση του Sportime η μεγάλη συνέντευξη του προπονητή του Παναθηναϊκού, με την ολοκλήρωση της προετοιμασίας στην Ολλανδία. Ερωτώμενος για τους στόχους του ως τεχνικός, ο Δώνης είχε αναφερθεί στο ενδεχόμενο να δουλέψει στο Νησί και συγκεκριμένα στην Championship. Σχολιάζοντας ότι δεν θα το καταφέρει ποτέ!

Λίγες εβδομάδες αργότερα προέκυψε το ενδιαφέρον της Χάντερσφιλντ από την Championship, με τον 49χρονο προπονητή να ξεκαθαρίζει ότι δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να αφήσει τον Παναθηναϊκό παραμονές της έναρξης του Πρωταθλήματος.

Γιώργος Δώνης: «Δεν θα καταφέρω ποτέ να είμαι στην Championship»

Το ένα κρατούμενο είναι πως στη ζωή ποτέ δεν πρέπει να λες «ποτέ». Την 1η Αυγούστου ο Δώνης έλεγε πως δεν θα καταφέρει ποτέ να είναι προπονητής στην Championship και στις 22 Αυγούστου προέκυψε ενδιαφέρον από σύλλογο της Championship!

Το κρατούμενο «2» είναι ότι ο Δώνης θέλει να ολοκληρώσει το έργο του στους «πράσινους». Με στόχο τους τίτλους και την επιστροφή στο Champions League…

Αναλυτικά το απόσπασμα της μεγάλης συνέντευξης που παραχώρησε στο Sportime, τη μοναδική εφημερίδα που βρέθηκε δίπλα στον Παναθηναϊκό στο Όστερμπεϊκ:

«Δεν ξέρω πως σας φαίνεται αυτό που θα πω. Το τόνισα και πέρυσι. Το μεγαλύτερό μου όνειρο όταν έγινα προπονητής ήταν να είμαι προπονητής στον Παναθηναϊκό. Δεν το λέω για να κερδίσω πράγματα. Και το επόμενο, αν θα μπορούσα κάποια στιγμή να είμαι στην Αγγλία, στην Championship. Αυτό δεν θα το καταφέρω ποτέ. Το πρώτο το κατάφερα. Είχα μία κουβέντα με τον ψυχολόγο της ομάδας, με όλους τους παίκτες, για το mental training. Πως μπορείς να ανεβάζεις επίπεδο τον εαυτό σου.

Όταν ήμουν ποδοσφαιριστής έκλεινα τα μάτια για να κοιμηθώ και σκεφτόμουν πως θα γίνω επαγγελματίας, στις πόσες ομάδες υπάρχουν στην Ελλάδα. Όταν έπαιξα στη Β’ Εθνική στόχευα να πάω σε μεγάλη ομάδα. Όταν έπαιξα στον Παναθηναϊκό αναρωτιόμουν αν θα μπορέσω να αγωνιστώ με την Εθνική. Μετά πως θα κάνω το βήμα στο εξωτερικό. Έβαζα πάντα μεγαλύτερους στόχους. Κάποια στιγμή έλεγα αν θα μπορέσω να πάω στο εξωτερικό, ως προπονητής πια.

«Στους ομίλους του Champions League με τον Παναθηναϊκό»

Μπορεί να μην κατάφερα να εργαστώ στην Ευρώπη, πήγα όμως σε χώρες που εξασφάλισα το μέλλον μου. Τώρα που κοιμάμαι τα βράδια, σκέφτομαι πως θα καταφέρω προπονητικά με τους παίκτες μου και με την εξέλιξη της ομάδας, κάποια στιγμή να είμαστε στους ομίλους του Champions League. Αν θα το καταφέρουμε, δεν μπορώ να το ξέρω. Αυτό είναι το όνειρό μου πάντως και εγώ είμαι πολύ γεμάτος ως προπονητής του Παναθηναϊκού».


Τελευταία Νέα