×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Γιώργος Δώνης: Ξέκοψε το ενδιαφέρον της Αλ Αχλί


    Λάμπρος Γκαραγκάνης

Γιώργος Δώνης: Ξέκοψε το ενδιαφέρον της Αλ Αχλί


Γιώργος Δώνης: Μετά τη Χάντερσφιλντ, η αιγυπτιακή Αλ Αχλί ενδιαφέρθηκε για τον προπονητή του Παναθηναϊκού. Τι είπε ο ίδιος στην Αίγυπτο…

Πέρυσι που ανέλαβε το πλάνο αγωνιστικής ανόρθωσης των «πράσινων», μαζί με τον Νίκο Νταμπίζα, ο 49χρονος τεχνικός δέχτηκε πλούσια πρόταση από την αιγυπτιακή Ζάμαλεκ για να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία. Η απάντησή του ήταν αρνητική, όπως και στο προ εβδομάδων ενδιαφέρον της αγγλικής Χάντερσφιλντ.

Πριν από περίπου 2 εβδομάδες ο Γιώργος Δώνης δέχτηκε κρούση από την Αλ Αχλί της Αιγύπτου, ώστε να αντικαταστήσει τον Ουρουγουανό Μάρτιν Λαζάρτε ο οποίος απομακρύνθηκε. Μιλώντας στο δίκτυο yallakora.com, ο τεχνικός του «τριφυλλιού» εξήγησε τους λόγους που απέρριψε το ενδεχόμενο και την προσφορά πολλών μηδενικών ως ετήσια αμοιβή.

Γιώργος Δώνης: Το διπλό ενδιαφέρον της Ζάμαλεκ

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Ένας μεσολαβητής με ρώτησε για την πιθανότητα να προπονήσω την Αλ Αχλί πριν από 10 ημέρες. Αυτή τη στιγμή θέλω να συνεχίσω στον Παναθηναϊκό. Υπάρχει ρήτρα στο συμβόλαιό μου αξίας 1 εκατ. ευρώ, αλλά δεν θέλω να φύγω από την ομάδα μου. Αρχίσαμε το Πρωτάθλημα, το πλάνο του Παναθηναϊκού είναι στα χέρια μου και είμαι ένας άνθρωπος με ιστορία στον σύλλογο. Σέβομαι την Αλ Αχλί, ξέρω τη μεγάλη ιστορία της, αλλά δεν είναι ο χρόνος και η ώρα να έρθω να την προπονήσω. Αρνήθηκα την πρόταση της Ζάμαλεκ, πέρυσι, και φέτος υπήρξε προσέγγιση ξανά. Αρνήθηκα για τον ίδιο λόγο».


Τελευταία Νέα