×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Λάζλο Μπόλονι με ήχο και εικόνα: Το video της παρουσίασης


Μάνος Ανδρουλάκης

Λάζλο Μπόλονι με ήχο και εικόνα: Το video της παρουσίασης


Το video της παρουσίασης του Λάζλο Μπόλονι ανάρτησε ο Παναθηναϊκός στο επίσημο διαδικτυακό του κανάλι.

Στην πρώτη του τοποθέτηση υποστήριξε: «Γνωρίζω τον Παναθηναϊκό εδώ και πολλά χρόνια. Οι αναμνήσεις μου με τον Παναθηναϊκό περνάνε από τον τελικό του Γουέμπλεϊ με τον Φέρεντς Πούσκας.

Και πρέπει εδώ να σας πω πως αυτός ο μεγάλος σεβασμός που έχω για τον Παναθηναϊκό, έχοντας περάσει από πολλές ομάδες αλλά και από την Ελλάδα, παραμένει για πάντα.

Γνωρίζω πως η λέξη Παναθηναϊκός εμπνέει σεβασμό και αισθήματα που είναι ο πολιτισμός, το πάθος, η ιστορία και πιστέψτε με πως αποτελεί τιμή για μένα να είμαι μπροστά από τις λέξεις που είπα και να έχω την τιμή να εργαστώ στον Παναθηναϊκό».

Για το πλάνο που έχει στο μυαλό του απάντησε: «Ήδη ξεκινάμε με τον “πόλεμο” των συστημάτων 4-4-2, 4-3-3, 4-4-1-1. Δεν μπορώ όμως να σας απαντήσω σε ποιο σύστημα θα σταθεροποιηθούμε. Θα αρχίσω με δύο συστήματα το 4-4-2 και το 4-3-3.

Από εκεί και πέρα βεβαίως υπάρχουν οι υποκατηγορίες, αν θα παίξουμε με δύο αμυντικούς, έναν κεντρικό και εν γένει για τη διάταξη. Αν θα παίξουμε με ένα δεκάρι, το 4-4-2 αν θα το παίξουμε με ρόμβο στο κέντρο.

Κάθε σύστημα έχει το πλεονέκτημα του και το μειονέκτημά του. Όμως το σημαντικό είναι να επιστρέψουμε σε πράγματα απλά. Και ακόμα δεν απαντήσαμε αν θα παίξουμε με τρία στόπερ ή με τέσσερις στην άμυνα. Υπάρχουν πολλές επιλογές, βεβαίως παίρνω και τις πληροφορίες μου.

Η αρχή μου είναι απ’ οπουδήποτε και αν πέρασα, να τοποθετήσω τους παίκτες στον αγωνιστικό χώρο που ήταν οι καλύτεροι και πιο έτοιμοι. Αυτό με την σκέψη να δω ποιος είναι ο καταλληλότερος εξ αυτών στην καταλληλότερη θέση και βεβαίως αυτή η εργασία απαιτεί δεσμεύσεις και κατανόηση από πλευράς των παικτών και για αυτό υποχρεώνομαι να αμυνθώ λέγοντας πως ναι η τοποθέτηση των παικτών είναι σημαντική δίνοντας όμως πλεονέκτημα στο καλό παιχνίδι και όχι στο σύστημα. Θεωρώ ότι στα επόμενα δύο-τρία ματς θα έχω σαφή απάντηση για εσάς.

Όσο για το θέαμα με το οποίο ικανοποιούμε τον κόσμο, τους δημοσιογράφους, και εμάς εδώ θα δώσω την προτεραιότητα στους βαθμούς. Βεβαίως μου αρέσει να κερδίζω ματς με 3-0 ή με 4-0, όμως αυτό δεν είναι το θέμα. Σέβομαι πολύ και το 1-0 με πολύ ιδρώτα στο τελευταίο λεπτό. Το να υποσχεθώ κάτι δεν αποτελεί μέρος των συνηθειών μου».

Αναλυτικά όσα είπε στο παρακάτω video:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Οι τελευταίες ειδήσεις

Όλες οι ειδήσεις σήμερα από το Sportime

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Sportime Extras