Μακέντα: Πρώτα απ’ όλα ας γίνει μία επανάληψη όσων προηγήθηκαν, προκειμένου να υπάρχει μια ξεκάθαρη εικόνα.

Ο Παναθηναϊκός της περυσινής περιόδου, με τη συνολική του εικόνα, δεν θα μπορούσε να αναδείξει αρκετούς παίκτες.

Αρκετοί εξ αυτών είχαν παράπονα από το σταφ που ηγείτο ο Λάζλο Μπόλονι και σε καμία περίπτωση η ομάδα δεν έβγαζε προς τα έξω το δέσιμο που υπήρχε επί των ημερών του Γιώργου Δώνη.

Ο Φεντερίκο Μακέντα ήταν ένας από τους παίκτες που δεν αισθανόταν καλά ανά περιόδους στο Κορωπί, γεγονός που είχε αντίκτυπο και στο χορτάρι.

Ο Λάζλο Μπόλονι, όμως, αποχώρησε. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ήρθε και ο Παναθηναϊκός φρόντισε να καταστήσει σαφές ότι ο Ιταλός υπολογίζεται. Αν εμφανιστεί μία δυνατή πρόταση, το ξανασυζητάμε. Προς το παρόν, ο επιθετικός που τον Αύγουστο θα κλείσει τα 30 δείχνει βασικός υποψήφιος για το αρχικό σχήμα.

Πηγές κοντά στον Μακέντα αντιλήφθηκαν ότι εξεπλάγη από δημοσιεύματα που τον ήθελαν να βρίσκεται στον «αέρα» εν όψει της νέας σεζόν.

Όταν, όμως, διαπίστωσε ότι υπολογίζεται και με το παραπάνω, ο Ιταλός προέβη σε μία ενέργεια που φανερώνει ότι θέλει να επιστρέψει καλύτερος τη νέα σεζόν.

Τη συγκεκριμένη ενέργεια αποκάλυψε η ιστοσελίδα altarimini.it, η οποία αναφέρει ότι ο Μακέντα θα συμμετάσχει σε training camp στο Ρίμινι της Ιταλίας.

Το διοργανώνει για τρίτη σερί χρονιά ένας πρώην ποδοσφαιριστής, o Νικολό Φεράρι, ο οποίος είναι και προσωπικός φίλος του άσου του Παναθηναϊκού.

Οι παίκτες που θα λάβουν μέρος φιλοδοξούν να επικεντρωθούν και να βελτιώσουν τη φυσική κατάσταση, την αποκατάσταση από τραυματισμούς αλλά και τομείς όπως η ψυχολογία ή η διατροφή.

Να σημειωθεί ότι το camp διαρκεί από τις 20 Ιουνίου μέχρι τις 4 Ιουλίου, επομένως ο Μακέντα αναμένεται να βρεθεί στο Ρίμινι τις πρώτες ημέρες, αφού στις 28 Ιουνίου θα αρχίσει η προετοιμασία του Παναθηναϊκού.

Ο Ιταλός έχει μεγάλη διάθεση για δράση, δεδομένου ότι έχει λάβει τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις από το κλαμπ αναφορικά με την αξία του. Αν μη τι άλλο γνωρίζει πολύ καλά ότι τη νέα σεζόν θα πρέπει να σηκώσει μπόλικο βάρος, προκειμένου η ομάδα να ξαναγίνει… κανονική στο χορτάρι.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Παναθηναϊκός: Ο Γιοβάνοβιτς τους κερδίζει με τον τρόπο του

Παναθηναϊκός: Δεν υπάρχει βιασύνη για Εμμανουηλίδη