×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Μακέντα: Θα λυσσάξει για να παίξει, αλλά…


    Λάμπρος Γκαραγκάνης

Μακέντα: Θα λυσσάξει για να παίξει, αλλά…


Ο Μακέντα θα κάνει τα πάντα για να είναι διαθέσιμος απέναντι στον ΟΦΗ, ωστόσο η έλλειψη εναλλακτικής «πληγώνει» το «τριφύλλι».

Στην κυριακάτικη αποθεραπεία των βασικών κόντρα στη Λαμία, πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησε ο Φεντερίκο Μακέντα και ο Χρήστος Δώνης. Όσον αφορά την προπόνηση, οι υπόλοιποι έκαναν τακτική και έπαιξαν παιχνίδι 3 ομάδων.

Ο Ιταλός είναι το σημείο αναφοράς στην επίθεση των «πράσινων». Σκόρερ του 1ου φετινού τέρματος στο Πρωτάθλημα, αν και έπαιζε με λουμπάγκο. Η μέση είναι ύπουλος και απρόβλεπτος τραυματισμός. Όσο και να θέλει ο βασικός επιθετικός των «πράσινων» να παίξει, τόσο δεν εξαρτάται από τον ίδιο.

Μακέντα: Οι εναλλακτικές του…

Ακριβώς για τέτοιες περιπτώσεις ο Γιώργος Δώνης ήθελε επιθετικό πίσω από τον Μακέντα. Και θέλει ακόμη, παίκτης που όπως όλα δείχνουν θα αποκτηθεί. Στο απευκταίο σενάριο που δεν αγωνιστεί, τότε οι λύσεις του είναι συγκεκριμένες. Κολοβός, ο οποίος έχει τη δυνατότητα να προσφέρει στη γραμμή κρούσης σε μία άλλου τύπου προσέγγιση πάντως.

Καμπετσής, Βέργος και Κονάν αποτελούν τις υπόλοιπες εναλλακτικές. Με γνώμονα, όμως, τι έδειξε στη Λαμία ο 49χρονος προπονητής δεν εμπιστεύεται κανέναν αυτή τη στιγμή ούτε ως αλλαγή. Επομένως μοιάζει δύσκολο αυτό να γίνει για τον καταρτισμό της αρχικής ενδεκάδας.

Ο Φεντερίκο Μακέντα θα κάνει τα πάντα να αγωνιστεί, θα λυσσάξει. Αν, όμως, δεν καταφέρει να είναι μάχιμος, τότε δημιουργείται πρόβλημα σε εντός έδρας αγώνα που είναι μονόδρομος νίκης για το «τριφύλλι».


Τελευταία Νέα