×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Μαουρίσιο Ίσλα: Δεν εκτιμήθηκε στη Φενέρ


    Μάνος Ανδρουλάκης

Μαουρίσιο Ίσλα: Δεν εκτιμήθηκε στη Φενέρ


Τις τελευταίες εβδομάδες, ασχέτως αν το κασέ του είναι υψηλό, το όνομα του Μαουρίσιο Ίσλα έχει συνδεθεί με τον Παναθηναϊκό.

Πριν από μερικές ημέρες ο Αργεντινός δημοσιογράφος Σέσαρ Λουίς Μέρλο… έβγαλε εντελώς από την εξίσωση την ελληνική ομάδα, όμως αυτό δε φαίνεται να ισχύει.

Ο Παναθηναϊκός πράγματι δεν μπορεί να δώσει ένα ποσό της τάξεως του 1.000.000 ευρώ για να φέρει τον Μαουρίσιο Ίσλα στο Κορωπί.

Και γιατί να το κάνει άλλωστε από τη στιγμή που το μπάτζετ παραμένει σε χαμηλά για τα δεδομένα του συλλόγου επίπεδα, τη στιγμή που ο Χιλιανός είναι πια 32 ετών.

Το μακρινό παρελθόν του στην Ουντινέζε δεν αρκεί για να χρυσώσει το χάπι, αφου έκτοτε δεν έκανε τη διαφορά σε καμία ομάδα.

Σίγουρα σε αυτόν τον Παναθηναϊκό χωράει και περισσεύει. Με το όνομα. Γιατί από παίκτες τύπου Γκοβού, Εσιέν κ.ά. να φαν’ κι οι κότες.

Και μην πάτε μακριά. Παρακολουθώντας κανείς την ανάρτηση της σελίδας Feneronline για την απομάκρυνση του Ίσλα, οι 9 στους 10 ευχαρίστησαν τον Θεό. Οι πιο σεμνοί. Γιατί υπήρξαν και μερικοί όχι ιδιαίτερα ευγενείς…

Όλα αυτά, όμως, φαντάζουν πολύ μακρινά αυτή τη στιγμή…

Η ΠΙΟ ΖΩΝΤΑΝΗ ΠΑΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΕΔΩ

Τελευταία Νέα