×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Μουνιέ: «Ξέρω για την ΑΕΚ, μένω στον Παναθηναϊκό»


    Sportime Team

Μουνιέ: «Ξέρω για την ΑΕΚ, μένω στον Παναθηναϊκό». Ο Αντονί Μουνιέ ρωτήθηκε για το αν σκοπεύει να μείνει...


Ο Αντονί Μουνιέ ρωτήθηκε για το αν σκοπεύει να μείνει στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό ή αν επιθυμεί να επαναπατριστεί. Μάλιστα στο δημοσίευμα στην ιστοσελίδα της γαλλικής εφημερίδας αναφέρονται και τρία ονόματα συλλόγων (Ανζέ, Ρεμς, Καέν) που φαίνεται ότι ενδιαφέρονται να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

«Ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε οικονομικά προβλήματα και αυτό κόστισε. Στο πρωτάθλημα παρουσιάστηκαν διοικητικά και εξωαγωνιστικά θέματα, παρότι δεν επηρέασαν εμάς συγκεκριμένα», δήλωσε αρχικά ο ποιοτικός Γάλλος και συνέχισε: «Η Ελλάδα είναι το μέρος που έχω νιώσει καλύτερα από κάθε άλλο, έπειτα από την αρχή της καριέρας μου. Ο Παναθηναϊκός παραμένει ένας τεράστιος σύλλογος και οι οπαδοί του υπάρχουν παντού. Λείπω εδώ και μία τριετία από τη Γαλλία. Θα μπορούσα να γυρίσω τον Ιανουάριο του 2017, αλλά δεν πέτυχε με τη Σεντ Ετιέν. Τότε θα είχα την ευκαιρία να παίξω σ’ έναν κορυφαίο γαλλικό σύλλογο και θα αποκτούσα προοπτική γιατί περνούσα δύσκολη περίοδο στη Μπολόνια. Περνά καλά στην Ελλάδα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις».

Για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ σχολίασε: «Έχω ακούσει για το ενδιαφέρον της. Γνωρίζω πολλούς ανθρώπους στην ΑΕΚ, ειδικά τώρα που το προπονητικό επιτελείο που είχαμε στον Παναθηναϊκό εργάζεται εκεί. Είναι μία ομάδα που κατέκτησε τον τίτλο, θα πάρει μέρος στα προκριματικά του Champions League, οπότε το ενδιαφέρον της είναι κολακευτικό. Απ’ ό,τι καταλαβαίνω για την περίπτωση μου δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο και αφήνω τον ατζέντη μου να χειριστεί την υπόθεση».

Τέλος μίλησε και για την αλλαγή ιδιοκτησίας στον Παναθηναϊκό: «Ο Παναθηναϊκός θα περάσει σε άλλον ιδιοκτήτη στις επόμενες εβδομάδας και μ’ έναν νέο μεγαλομέτοχο που θα βάλει λεφτά, χωρίς να τα δαπανήσει αβίαστα, θα επανέλθει η σιγουριά σε όλους».


Τελευταία Νέα