×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Nίκος Νταμπίζας: Οι δουλειές που πρέπει να τελειώσει


    Sportime Team

Nίκος Νταμπίζας: Οι δουλειές που πρέπει να τελειώσει


Nίκος Νταμπίζας: Οι δουλειές που πρέπει να τελειώσει.

Το μεθεπόμενο Σάββατο είναι η τελευταία ημέρα του Αυγούστου, οπότε ο Παναθηναϊκός σε πρώτη φάση θα πρέπει να έχει αποχωριστεί τους «κομμένους» παίκτες από το ρόστερ. Πρόοδος σε αυτό το κομμάτι δεν έχει υπάρξει.

Πέραν των δανεισμών Σιφναίου και Εμμανουηλίδη σε Απόλλωνα Λάρισας και Πανιώνιο αντίστοιχα και τη μεταπήδηση του Άλτμαν στη Χάποελ Τελ Αβίβ, ουδέν…

Ειδικά τα ακριβά συμβόλαια των Αντονί Μουνιέ και Βαγγέλη Οικονόμου εξακολουθούν και βαραίνουν τον προϋπολογισμό των «πράσινων».

Από αυτούς μόνο ο Έλληνας στόπερ έχει δείξει ειλικρινή διάθεση να βρει ομάδα, ψάχνοντας εκτός χώρας. Δεν «έκατσαν» 1-2 περιπτώσεις στο Ισραήλ και ξέμεινε.

Ο Νίκος Νταμπίζας έχει ζητήματα να λύσει εμπρός, πέραν των πολυσυζητημένων και γνωστών πλέον προσθηκών που χρειάζεται ο Παναθηναϊκός.

Μένει, ουσιαστικά, 1 εβδομάδα. Μικρό διάστημα για να γίνουν τόσα πολλά.

Διότι υπάρχουν και υποθέσεις, όχι τόσο κοστοβόρων παικτών (Τζανδάρης, Στάικος, Παντελάκης ενδεικτικά) που επίσης δεν έχουν βρει λύση.

Πέραν του οικονομικού, και από τη στιγμή που δεν υπάρχει περιθώριο αλλαγής δεδομένων με κάποιον από τους «κομμένους», δεν είναι και ωραίο να μην προκύπτει εξέλιξη σε αυτές τις υποθέσεις.

Άλλωστε στόχος είναι οι ομάδες να έχουν παίκτες που υπολογίζουν και οι ποδοσφαιριστές να αγωνίζονται σε ομάδες που υπολογίζονται…

Από τις μεταγραφές δεν πρέπει να αποκλειστεί, λόγω και της διακοπής που έρχεται μετά τη 2η αγωνιστική που δίνει λίγο έξτρα χρόνο, να στραφεί ο τεχνικός διευθυντής των «πράσινων» στην αγορά των ελεύθερων.

Σίγουρα, μια και το οικονομικό σκέλος είναι σημαντική παράμετρος σε ό,τι συμβαίνει, οι επιλογές που θα προκύψουν θα είναι πιο οικονομικές.

Επομένως από σήμερα έως την επόμενη Παρασκευή (πέφτει Σάββατο η 31η Αυγούστου), δηλαδή από την ανακοίνωση του Περέα (θα γίνει, λογικά, σήμερα έχοντας καθυστερήσει για γραφειοκρατικούς λόγους) θα εκκινήσει μία σειρά ανακοινώσεων προσθαφαιρέσεων στο ρόστερ του Παναθηναϊκού που τελικά θα το σχηματοποιήσουν.