×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Νταμπίζας σε παίκτες: «Απαράδεκτη η εικόνα σας»


Sportime Team

Νταμπίζας σε παίκτες: «Απαράδεκτη η εικόνα σας»


Νταμπίζας: Ανέλαβε τον ρόλο ο τεχνικός διευθυντής των «πράσινων» να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές, μεταφέροντας τα παράπονα για την απόδοσή τους.

Μετά τη διανυκτέρευση στη Θεσσαλονίκη, το βράδυ της Κυριακής, η αποστολή του Παναθηναϊκού πέταξε για την Αθήνα όπως ήταν προγραμματισμένο το πρωί της Δευτέρας με προορισμό το Κορωπί. Στο προπονητικό κέντρο του «τριφυλλιού», ο Γιώργος Δώνης είχε ενδελεχή σύσκεψη με τους συνεργάτες του, συζητώντας το μέλλον τους στην ομάδα και αν ανατρέπεται η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.

Ο τεχνικός διευθυντής, από την άλλη, είχε ομιλία στους ποδοσφαιριστές, χρεώνοντάς τους ό,τι έγινε στο «Βικελίδης». «Φταίτε για όλα, ούτε ο προπονητής ευθύνεται, ούτε κανένας άλλος. Είναι αποκλειστικά δική σας η ευθύνη. Απαράδεκτη η εικόνα που δείχνετε. Δεν κάνετε ούτε τα βασικά. Είναι ντροπή αυτό που παρουσιάζετε και πρέπει να αναλάβετε τις ευθύνες σας», τόνισε ο Νταμπίζας.

«Γίνεται να μην τρέχετε; Να μην λυσσάτε; Να παρουσιάζετε αυτά τα χάλια; Έχετε συνειδητοποιήσει που παίζετε; Η εικόνα σας είναι ντροπιαστική», κατέληξε. Ο Παναθηναϊκός, πλέον, καλείται να διαχειριστεί ένα μεγάλο βάρος μετά την εκκίνηση στη Super League 1 με 1 βαθμό σε 3 αγωνιστικές.

Το ερώτημα είναι αν Νταμπίζας και Δώνης θα συνεχίσουν στην ηγεσία του ποδοσφαιρικού τμήματος του συλλόγου. Ή αν θα υπάρξουν αλλαγές παραμονές του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ακόμη και αν μείνουν, ο τρόπος διαχείρισης του συγκεκριμένου αγώνα, θα αποτελέσει ένα ξεχωριστό και πολύ ενδιαφέρον κεφάλαιο στην καθημερινή επικαιρότητα του Παναθηναϊκού.

ΠΑΙΞΕ ΕΔΩ ΔΩΡΕΑΝ ΦΟΒΕΡΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ

Sportime Extras