×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ο χαμός συνεχίζεται: «Δανεικός από τον Παναθηναϊκό ο Λουτσιάνο»!


Λάμπρος Γκαραγκάνης

Ο χαμός συνεχίζεται: «Δανεικός από τον Παναθηναϊκό ο Λουτσιάνο»!


Το sportime.gr ανέλυσε την 1η Ιουλίου την ανακοίνωση των Βραζιλιάνων για την απόκτηση του Νέβες, στην οποία ξεκαθάριζε ότι ο ποδοσφαιριστής είναι δανεικός από την ισπανική ομάδα για τα επόμενα τρία χρόνια. Με την απορία να είναι προφανής, αφού ο 25χρονος επιθετικός ήταν γνωστό πως έμεινε ελεύθερος από τους «πράσινους».

Δηλώσεις του γνωστού ατζέντη Νέλσον Μόουρα στο netflu.com.br περιπλέκουν ακόμη περισσότερο την υπόθεση. Ο Βραζιλιάνος αναφέρει συγκεκριμένα ότι ο πελάτης του έχει υπογράψει για τρία χρόνια ως δανεικός από τον Παναθηναϊκό! Αξίζει να σημειωθεί ότι το συμβόλαιο του Λουτσιάνο με τον ελληνικό σύλλογο έληγε στις 30 Ιουνίου 2020, σε δύο χρόνια δηλαδή… Άρα πως τον έδωσε ο Παναθηναϊκός δανεικό για μεγαλύτερο διάστημα;

Η συμφωνία είναι πολύ καλή για τη Φλουμινένσε, επειδή μπορεί να διακόψει τον δανεισμό όποτε θέλει. Στο τέλος της πρώτης χρονιάς αν το επιθυμεί δίνει 500.000 ευρώ κι αγοράζει τα δικαιώματά του. Εφόσον θελήσει ο σύλλογος να επιστρέψει ο παίκτης στον Παναθηναϊκό, τότε δεν χρειάζεται να πληρώσει. Επίσης αν η επιθυμία αγοράς προκύψει μετά τον πρώτο χρόνο, τότε οι 500.000 ευρώ αυξάνονται κλιμακωτά αλλά η άνοδος στα χρήματα δεν είναι μεγάλη. Αυτά γνωστοποίησε μεταξύ άλλων ο Μόουρα.

Να σημειωθεί ότι στις 17 Ιουλίου 2017 ο Νέβες αποκτήθηκε ως δανεικός από την Κορίνθιανς έως τις 31 Δεκεμβρίου και στη συνέχεια υπέγραψε συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό από 1 Ιανουαρίου 2018 έως τις 30 Ιουνίου 2020!

ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΔΩ

Sportime Extras