Ουσμάν Κουλιμπαλί: Στο μπλοκάκι της Καέν


Λάμπρος Γκαραγκάνης

Ουσμάν Κουλιμπαλί: Στο μπλοκάκι της Καέν


Ο Ουσμάν Κουλιμπαλί αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό, με την πρώτη υποψήφια να τον εντάξει στο δυναμικό της να είναι η γαλλική ομάδα.

Για τον Αφρικανό αμυντικό δεν έχουν προκύψει και… βροχή οι προτάσεις τα τελευταία χρόνια. Πέρυσι τέτοιον καιρό είχε γραπτή την ελευθέρας στα χέρια, όμως δεν βρήκε σύλλογο να συνεχίσει την καριέρα του. Επέστρεψε, με την εκκίνηση της προετοιμασίας, και έμεινε ως το φινάλε του συμβολαίου του στο «τριφύλλι».

Η Γαλλία αποτελεί μία προοπτική για το μέλλον του Ουσμάν Κουλιμπαλί. Φαίνεται ότι υπάρχει και μία κυπριακή ομάδα, η οποία εξετάζει την περίπτωσή του. Όμως δεν είναι ακόμη κάτι σίγουρο. Αντίθετα για την Καέν της Ligue 1 υπάρχει το δημοσίευμα της ιστοσελίδας ouest-france.fr.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Αναλυτικά το δημοσίευμα της γαλλικής ιστοσελίδας αναφέρει: «Το όνομα του Ουσμάν Κουλιμπαλί, αμυντικού του Παναθηναϊκού που βρίσκεται στο τέλος του συμβολαίου του, επισημαίνεται. Ο παίκτης έχει περάσει από την Μπρεστ. Η Καέν έχει εκφράσει ενδιαφέρον για το προφίλ του Γιουνίς Αμπντελχαμίντ της Ρεμς, που όμως έχει συμβόλαιο και είναι δύσκολη περίπτωση».

Η Καέν είναι 18η στη Γαλλία και στο -2 από την Αμιάν, 1 αγωνιστική πριν το τέλος. Παίζει την τελευταία αγωνιστική με την Μπορντό εντός, αλλά δεν κρατά την κατάσταση στα χέρια της. Σίγουρα αν χάσει την κατηγορία δεν θα είναι το δέλεαρ για τον Κουλιμπαλί, να συνεχίσει εκεί.


Sportime Extras