Παναθηναϊκός: Αντιδράσεις φιλάθλων για τη δήλωση Αλαφούζου


Μάνος Ανδρουλάκης

Παναθηναϊκός: Αντιδράσεις φιλάθλων για τη δήλωση Αλαφούζου


Τη σιωπή του έσπασε ο Γιάννης Αλαφούζος, καθώς «φιλοξενήθηκε» σε podcast πλατφόρμας που αρέσκεται να αναλύει το status επιχειρήσεων και ανθρώπων γύρω απ’ αυτές.

BYNN ονομάζεται η πλατφόρμα, εδρεύει στη Νορβηγία, έχει μερικούς εκατοντάδες followers και ιδρύθηκε από τους Κρίστοφερ Φόνχαϊμ, Γουίλιαμ Φράντσεν.

Ο Γιάννης Αλαφούζος ήταν το τιμώμενο πρόσωπο στο τελευταίο podcast, όπου έδωσε απαντήσεις στις ερωτήσεις του Φόνχαϊμ.

Ιδού η πρώτη ερώτηση:

Τι σας αγχώνει περισσότερο στη ζωή σας; Να είστε ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού ή να ασχολείστε με τη ναυτιλιακή επιχείρηση σας, που είναι οικογενειακή;

Ιδού η πρώτη απάντηση:

«Φυσικά, το να έχω τον Παναθηναϊκό. Δυστυχώς. Η ανάμιξή μου στον Παναθηναϊκό ήταν ατύχημα. Η ενασχόληση με τη ναυτιλιακή, όχι. Την επέλεξα τη δουλειά μου».

Δεν ανακάλυψε την Αμερική (είναι και επίκαιρη εσχάτως) όποιος αντιλήφθηκε ότι πολλοί φίλαθλοι του συλλόγου δεν εκτιμούν την προσφορά του Γιάννη Αλαφούζου.

Εύκολα, όμως, γίνεται κατανοητό ότι η φράση «ατύχημα ο Παναθηναϊκός», δε χτυπά εύηχα στο αυτί κάποιου που αγαπά αυτήν την ομάδα και την έχει ζήσει να διαπρέπει στην Ευρώπη.

Πριν από μερικές ημέρες είχε καταγραφεί και η εισβολή οπαδών στα γραφεία με την περίφημη αρπαγή του τροπαίου κ.τ.λ., τώρα ο μεγαλομέτοχος προβαίνει σε αυτή τη δήλωση.

Σε συνάρτηση με το γεγονός ότι δεν υπήρξε κάποια επίσημη τοποθέτηση για το αιώνιο και ακανθώδες γηπεδικό ζήτημα, ένα σεβαστό μέρος φιλάθλων του Παναθηναϊκού έχει πλέον αγανακτήσει.

Αρκετοί άλλοι αδιαφορούν και απλά περιμένουν πότε θα γυρίσει ο τροχός με τον έναν ή τον άλλον τρόπο.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Αλαφούζος: «Ατύχημα η εμπλοκή μου στον Παναθηναϊκό» (vid)

Αμερικανικές εκλογές: Όλες οι ειδήσεις

Ελληνοτουρκικά: Όλες οι ειδήσεις

Covid-19 & περιοριστικά μέτρα: Όλες οι ειδήσεις

Όλες οι ειδήσεις σήμερα από το Sportime

Εγγραφείτε στο Ειδήσεις, νέα, παρασκήνια από το Sportime μέσα από το Google news

Sportime Extras