×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Παναθηναϊκός: Απέρριψε πρόταση για τον Καρλίτος!


    Αντώνης Τσιράκης

Παναθηναϊκός: Απέρριψε πρόταση για τον Καρλίτος!


Ο Παναθηναϊκός απέρριψε πρόταση δανεισμού του Καρλίτος. Η πρόταση προέρχονταν από ομάδα πρωταθλήματος που έχει ανοιχτή τη μεταγραφική περίοδο τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Η πρόταση προέβλεπε ένα σεβαστό ποσό ως ενοίκιο, αλλά απορρίφθηκε διότι ο παίκτης θα έχανε την προετοιμασία (θα έληγε τέλος Αυγούστου ο δανεισμός του).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ησυχία, τάξη, ασφάλεια στον Παναθηναϊκό, αλλά…

Αρνητικός ήταν και ο ίδιος ο Καρλίτος μια και επιθυμεί να συνεχίσει τις προπονήσεις με τον Παναθηναϊκό για να είναι απόλυτα εξοικειωμένος με το νέο αγωνιστικό περιβάλλον ενόψει της νέας σεζόν.

Υπενθυμίζεται πως ο Παναθηναϊκός απέκτησε τον 29χρονο Ισπανό επιθετικό τον Ιανουάριο. Ωστόσο, ήταν γνωστό πως δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής έως το καλοκαίρι. Ο λόγος είναι πως είχε αγωνιστεί ήδη σε δύο ομάδες. Αυτός ο περιορισμός ίσχυε και για τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές ομάδες, κάτι που σημαίνει ότι η τωρινή πρόταση δανεισμού ήρθε από ομάδα άλλης Ηπείρου.

Από εκεί και πέρα, εν όψει της νέας σεζόν ο Καρλίτος αναμένεται να είναι ένας από τους παίκτες που θα ξεκινάει η ενδεκάδα από εκείνους. Αυτός τουλάχιστον είναι ο αρχικός σχεδιασμός και με το συγκεκριμένο σκεπτικό έγινε και η οικονομική υπέρβαση για να αποκτηθεί.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram


Τελευταία Νέα