Μπλεγμένος σε διάφορα σενάρια με Έλληνες παίκτες βρίσκεται ο Παναθηναϊκός έστω και εάν στην πλειοψηφία τους αυτά δεν έχουν βάση.

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης έναν χρόνο πριν αποφάσισε να κάνει ένα νέο βήμα στην καριέρα του πηγαίνοντας στην Ίντερ. Δεν του έχει βγει έως τώρα. Πολλά ακούγονται για τις σκέψεις επιστροφής του. Ο Παναθηναϊκός θεωρείται ένας πιθανός προορισμός, αν και οι «πράσινοι» δεν έχουν ασχοληθεί με τον παίκτη σοβαρά. Η ιστοσελίδα «inter1908.it.» ουσιαστικά το επιβεβαίωσε αυτό.

Το δημοσίευμα αναφέρει: «Ο Γιώργος Βαγιαννίδης είναι ανάμεσα στους πολλούς παίκτες που έχει η Ίντερ και έχουν επιστρέψει μετά τον δανεισμό. Ο Έλληνας ολοκλήρωσε το καθόλου καλό πέρασμα του από το Βέλγιο και επέστρεψε στην Ιταλία για την Ίντερ. Το πιο πιθανό είναι να φύγει εκ νέου δανεικός. Σύμφωνα με πληροφορίες του FCinter1908, έχει εκφράσει την επιθυμία του να επιστρέψει και να αγωνιστεί στην Ελλάδα.

Σε αυτό το πλαίσιο, η μητέρα του Βαγιαννίδη επικοινώνησε με τον Γιάννη Αλαφούζο, προκείμενου να δει αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να επιστρέψει ο νεαρός, ωστόσο πήρε αρνητική απάντηση. Έκανε και άλλες προσπάθειες με την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, αλλά και εκεί η απάντηση ήταν αρνητική».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Παναθηναϊκός: Το μεταγραφικό πλάνο πριν την προετοιμασία

Euro 2020 – Έρικσεν: Έπρεπε ή όχι να σταματήσει η τηλεόραση να δείχνει πλάνα;