Ο Παναθηναϊκός έχει ξεκινήσει την αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των προπονήσεων και ταυτόχρονα ο χρόνος αρχίζει να πιέσει ορισμένες μεταγραφές.

Πρώτη όλων εκείνη του στόπερ. Τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Παναθηναϊκός έχει ως μοναδικούς διαθέσιμους κεντρικούς αμυντικούς τον Πούγγουρα και τον Βέλεθ, ενώ υπάρχει και ο νεαρός Ρόμπι. Ούτε οι προπονήσεις δεν βγαίνουν έτσι. Γι’ αυτό και στόπερ με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα αποκτηθεί σχετικά σύντομα. Εδώ να σημειωθεί πως υπάρχει μία πληροφορία σχετικά με έναν ποδοσφαιριστή που ήταν ο βασικός στόχος. Η υπόθεσή του χάλασε μέσα στο τελευταίο τριήμερο και γι’ αυτό θα χρειαστεί λίγος περισσότερος χρόνος. Εναλλακτικές υπάρχουν, βέβαια, και αναμένεται να ενεργοποιηθούν.

Από εκεί και πέρα, σημαντικό είναι το να κλείσουν και οι υποθέσεις του αμυντικού χαφ και του εξτρέμ. Για τα φτερά της επίθεσης ίσως χρειαστούν και δύο και έτσι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλει ο ένας να έχει αποκτηθεί από νωρίς. Υπάρχει προεργασία και για άλλες θέσεις, αλλά όχι βιασύνη. Αυτό ισχύει και για τον αριστερό μπακ.

Στην Ισπανία γράφουν διάφορα απίθανα. Μέσα σε αυτά ήταν και το φημολογούμενο ενδιαφέρον αρκετών ομάδων για τον Χουάνκαρ. Προς το παρόν θέμα αποχώρησής του δεν έχει τεθεί. Αντιθέτως, ο Γιοβάνοβιτς είναι ικανοποιημένος από όσα έχει δει και περιμένει να τον τσεκάρει και δια ζώσης. Εκείνος που ίσως δεν θεωρείται σίγουρος είναι ο Χατζηθεοδωρίδης. Θα έχει εκτός εξαιρετικού απροόπτου, όμως, και εκείνος την ευκαιρία να δείξει τι μπορεί να κάνει στην προετοιμασία. Ενδεχομένως αυτό το χρονικό διάστημα να είναι και το… τεστ παραμονής για εκείνον.

Από εκεί και πέρα, παίκτες προτείνονται για όλες τις θέσεις. Έχουν προταθεί και διάφορα αριστερά μπακ, Έλληνες και ξένοι. Για κάποιους θετική άποψη υπάρχει, αλλά έως εκεί προς το παρόν. Προτεραιότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι ο αριστερός μπακ.

Αγοράστε το Sportimekids και τον Super οδηγό για το Euro 2020 online. Με την αγορά 3 προϊόντων και πάνω – δωρεάν έξοδα αποστολής.

Διαβάστε επίσης

ΟΦΗ: Ο «τσουχτερός» Μελάνο και η διάψευση

Άρης: Θέλει τον κόσμο του με Αστάνα, περιμένει την Επιτροπή!

Ιωνικός: Κιάκος, Ιατρούδης και οι… επόμενοι!