Παναθηναϊκός: Ορισμένα Μέσα υποστηρίζουν ότι ο Πιέρ Ντρεοσί βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον 28χρονο Γάλλο αμυντικό Λοΐκ Λαντρέ.

Ο Παναθηναϊκός πορεύεται με τους Μπαρτ Σένκεφελντ, Αχιλλέα Πούγγουρα και Φραν Βέλεθ στο κέντρο της άμυνας, ενώ στο πρόσωπο του Γιοάν Μολό έχει βρει έναν αξιόλογο δεξιό μπακ (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αυτό θα συμβαίνει εσαεί, αφού το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι).

Ο Λοΐκ Λαντρέ είναι στόπερ που έχει τη δυνατότητα να συμβάλει στο δεξιό άκρο της άμυνας.

Άλλα ελληνικά Μέσα υποστηρίζουν ότι ο Πιέρ Ντρεοσί βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές μαζί του και άλλα ότι του έχει γίνει κρούση.

Ο Παναθηναϊκός, πάντως, έσπευσε να τα διαψεύσει όλα με τη φράση «ο παίκτης δεν έχει απασχολήσει τον Ντρεοσί και δεν βρίσκεται σε καμία λίστα».

Ο σύλλογος δεν προτίθεται να μπαίνει στη διαδικασία επιβεβαίωσης ή διάψευσης για κάθε μεταγραφικό στόχο ή «στόχο», αλλά για την περίπτωση του Λαντρέ, κατά τα φαινόμενα, έγινε μια εξαίρεση.

Για την ιστορία να προστεθεί ότι το συμβόλαιο του Γάλλου με τη Νιμ ολοκληρώνεται τον Ιούνιο.

Από τις 16 Δεκεμβρίου μέχρι τώρα (σ.σ. μεσολάβησε τραυματισμός που τον κράτησε εκτός για περίπου έναν μήνα), ο Λαντρέ μετρά μόλις 2 συμμετοχές στη Ligue 1.

Μία από τις ομάδες που φέρονται να έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον είναι η Τορόντο FC.