Παναθηναϊκός: Επεισόδιο με Σέχου και Κουζνέτσοφ


Αντώνης Τσιράκης

Παναθηναϊκός: Επεισόδιο με Σέχου και Κουζνέτσοφ


Ένα επεισόδιο από το πουθενά έγινε την Τετάρτη (20/1) στο Κορωπί. Πρωταγωνιστές ο Χρήστος Σέχου, που ανήκει ακόμα στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός παρόλο που γινόταν προσπάθεια να βρει ομάδα, και ο Σεργκέι Κουζνέτσοφ.

Παναθηναϊκός: Σε ένα σημείο της προπόνησης έγινε μία άσκηση για τους επιθετικούς. Ο Σέχου δεν έκανε αυτά που ήθελε το τεχνικό τιμ να δει και ο βοηθός του Λάζλο Μπόλονι του το επεσήμανε. Ο νεαρός φορ δεν είχε και την καλύτερη δυνατή αντίδραση, αλλά σημείωσε πως προσπαθεί και άλλες φορές του βγαίνει, άλλες όχι. Το θέμα, όμως, είναι πως όλο αυτό δεν σταμάτησε εκεί.

Λίγο μετά ο Κουζνέτσοφ είπε στον Σέχου να πάει κοντά του για να του εξηγήσει τι ακριβώς έκανε λάθος. Μόλις τελείωσε πήρε μία απάντηση του στυλ «ναι, εντάξει» και αυτό σε συνδυασμό με το ύφος που είχε ο 20χρονος έκαναν τον Ουγγροουκρανό να χάσει την ψυχραιμία του και να τον σπρώξει. Κάπου εκεί λίγο έλειψε να… ανάψουν τα αίματα με τον Σέχου να είναι έτοιμος να «απαντήσει» και διάφορους να μπαίνουν στη μέση για να τους χωρίσουν.

Ήταν τέτοιος ο εκνευρισμός που υπήρχε στη συνέχεια που ο Σέχου ξέσπασε σε ένα ψυγείο. Να σημειωθεί, πάντως, πως αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Κουζνέτσοφ έρχεται σε ρήξη με παίκτη.

Magbox. Κάντε δικά σας με ένα κλικ όλα τα αγαπημένα σας περιοδικά.

Εγγραφείτε στο Ειδήσεις, νέα, παρασκήνια από το Sportime μέσα από το Google news

Sportime Extras