Παναθηναϊκός: Έρχεται σκούπα!


Αντώνης Τσιράκης

Παναθηναϊκός: Έρχεται σκούπα!


Σε κάθε μεταγραφική περίοδο υπάρχουν αλλαγές. Άλλες φορές είναι μικρές, άλλες μεγαλύτερες ανάλογα με τα αποτελέσματα, την απόδοση κάποιων παικτών και το πλάνο του κλαμπ.

Ο Παναθηναϊκός, όπως έχουμε αναφέρει αρκετές φορές και τις προηγούμενες εβδομάδες, είναι δεδομένο πως θα προχωρήσει σε ξεσκαρτάρισμα. Το ρόστερ, άλλωστε, κρίνεται πολυάριθμο. Υπενθυμίζεται πως δεν αποχώρησαν το καλοκαίρι όλοι οι παίκτες που ήθελαν οι «πράσινοι», ενώ στη συνέχεια ένας εξ αυτών, ο Γιοάν Μολό, άρχισε να παίρνει και ευκαιρίες. Δευτερευόντως και ο Αργύρης Καμπετσής.

Βλέποντας κανείς το ρόστερ που έχει ο Παναθηναϊκός, αντιλαμβάνεται πως ορισμένοι ποδοσφαιριστές έχουν απογοητεύσει και άλλοι δεν παίρνουν τον επιθυμητό χρόνο συμμετοχής. Ο Λάζλο Μπόλονι θα ήθελε να δουλεύει με λιγότερους παίκτες, ενώ υπέρ αυτού είναι και ο Πιέρ Ντρεοσί.

Προφανώς και ο τελευταίος έχει ενημερωθεί από τον Ρουμάνο τεχνικό για το υλικό του «τριφυλλιού» (σ.σ. υπήρξε και σχετική έκθεση), αλλά στον επόμενο μήνα θα μπορέσει και ο ίδιος να κρίνει τους παίκτες. Έχει την εμπειρία ούτως ή άλλως για να καταλάβει σε μικρό χρονικό διάστημα κάποια πράγματα και να ενεργήσει αναλόγως.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παναθηναϊκός: Τιμώντας τον Μαραντόνα υπό το βλέμμα του Ντρεοσί

Για ορισμένους παίκτες το μέλλον τους είναι προδιαγεγραμμένο. Ούφε Μπεκ, Χρήστος Σέχου και Κριστιάν Κονάν είναι ποδοσφαιριστές που θεωρητικά θα έπρεπε να έχουν αποχωρήσει από το καλοκαίρι λύνοντας τα συμβόλαιά τους. Ποτέ δεν είναι αργά για να συμβεί αυτό. Στην περίπτωση του Δανού υπάρχει και το σενάριο δανεισμού (με ή χωρίς οψιόν) για να μην τον έχει ο Παναθηναϊκός έως το καλοκαίρι και στη συνέχεια να βρεθεί οριστική λύση.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν θέσεις στις οποίες ο Παναθηναϊκός είναι υπερβολικά γεμάτος. Μία εξ αυτών αφορά στους εξτρέμ μετά την επαναδραστηριοποίηση του Μολό. Εκείνος που σε πρώτη φάση φαίνεται να περισσεύει είναι ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης. Τόσο ο 20χρονος όσο και ο εκπρόσωπός του δεν είναι ευχαριστημένοι με την αντιμετώπιση που έχει.

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο έχει ήδη ξεκινήσει η αναζήτηση ομάδας. Το καλοκαίρι υπήρχαν δύο κρούσεις από το εξωτερικό και δεν αποκλείεται να συμβεί κάτι αντίστοιχο και τώρα είτε για αγορά είτε για δανεισμό. Παρεμπιπτόντως, ο ομόσταβλός του μανατζερικά Γιάννης Μπουζούκης είναι μία ακόμη περίπτωση που σηκώνει συζήτηση.

Εάν συνεχίσει ο Μπόλονι να τον αφήνει εκτός αποστολής, θα επιδιωχτεί από πλευράς του παίκτη να πάει κάπου έστω ως δανεικός. Υπάρχουν, πάντως, και άλλοι ποδοσφαιριστές που είτε δεν έχουν προσφέρει τα αναμενόμενα (όπως ο Γιασίν Αγιούμπ) είτε δεν έχουν τον χρόνο συμμετοχής που θα ήθελαν (όπως ο Φάνης Μαυρομμάτης). Περισσότερα για εκείνους θα ξεκαθαρίσουν προσεχώς.


Sportime Extras