Παναθηναϊκός: Εξελίξεις με Ζαγαρίτη – Θα προπονείται με άλλο γκρουπ


Κώστας Παπαδόπουλος

Παναθηναϊκός: Εξελίξεις με Ζαγαρίτη – Θα προπονείται με άλλο γκρουπ


Καιρό τώρα η υπόθεσή του είχε αρχίσει να στραβώνει. Γι’ αυτό και ο Παναθηναϊκός εξετάζει και λύσεις για το αριστερό άκρο της άμυνάς του, όπως έχουμε αναφέρει. Ο Βασίλης Ζαγαρίτης φαίνεται πως δεν έχει πειστεί να ανανεώσει και δεν αποκλείεται οι εξελίξεις να είναι άμεσες.

Την Πέμπτη (14/1) ο 19χρονος ενημερώθηκε πως ο Λάζλο Μπόλονι τον συμπεριέλαβε στο γκρουπ εξέλιξης. Αυτό σημαίνει πως θα αρχίσει να προπονείται σε άλλο γκρουπ πλέον και ο Παναθηναϊκός λογικά θα πάει στη Θεσσαλονίκη για το ματς με τον Άρη χωρίς εκείνον.

Την Παρασκευή (15/1) ο Ζαγαρίτης θα γυμναστεί μαζί με τους Βιγιαφάνιες, Σερπέζη και Καραγιάννη. Το πιο πιθανό είναι κανείς εξ αυτών να μην είναι διαθέσιμος για το ματς της Κυριακής (17/1) αφού και ο Βιγιαφάνιες έχει χάσει πολλές προπονήσεις.

Προφανώς και η συγκεκριμένη κίνηση δεν αποτελεί ουσιαστικά απόφαση του Μπόλονι, αλλά του συλλόγου. Όλα σχετίζονται με τη στάση που έχει κρατήσει έως τώρα ο Ζαγαρίτης στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του. Να σημειωθεί πως υπάρχει και μία φημολογία ότι αργά ή γρήγορα θα έρθει και πρόταση για τον Παναθηναϊκό για τον Βοιωτό αριστερό μπακ, ο οποίος μπορεί ούτως ή άλλως πια να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα επιθυμεί.


Sportime Extras