×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Παναθηναϊκός: Η ατάκα του Μαουρίσιο και τα «κόκκινα» αποδυτήρια


Αντώνης Τσιράκης

Παναθηναϊκός: Η ατάκα του Μαουρίσιο και τα «κόκκινα» αποδυτήρια


Δεν είναι κρυφό πως ο Παναθηναϊκός στην κατάσταση που βρίσκεται, έχει θέμα και στα αποδυτήρια. Όταν τα αποτελέσματα δεν έρχονται είναι αναμενόμενο να υπάρχει εκνευρισμός. Και αυτός πρωτίστως βγαίνει στους γύρω σου. Κάπως έτσι έχουν τα πράγματα στους «πράσινους».

Είναι μέσα στο πρόγραμμα και οι εντάσεις τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός κάνει το χειρότερο ξεκίνημα στην ιστορία του. Ότι οι Δημήτρης Κουρμπέλης και Σωκράτης Διούδης μίλησαν στα αποδυτήρια είναι γνωστό. Δεν έτυχαν, βέβαια, της ίδιας αντιμετώπισης από τους συμπαίκτες τους. Υπάρχει εξήγηση και σε αυτό, αλλά το σημαντικότερο είναι άλλο. Το τι ακολούθησε, ποιοι αντέδρασαν και τι ειπώθηκε στη συνέχεια.

Άλλες εποχές αυτό που έβγαινε προς τα έξω ήταν ότι τουλάχιστον οι Έλληνες είναι ενωμένοι. Το κλίμα μεταξύ τους ήταν καλό. Όποιος άκουγε τι ελέχθη μετά την γκέλα με τον Βόλο θα είχε μεγάλες αμφιβολίες για το εάν αυτό ισχύει ακόμα. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που στην πορεία βγήκαν μπροστά να πουν την άποψή τους. Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Πούγγουρας μίλησαν, ενώ από τους ξένους πήρε θέση και ο Σένκεφελντ σε αντίθεση με τον Μακέντα.

«Η ευθύνη σε μία ομάδα δεν είναι ατομική, είναι στο σύνολο» ειπώθηκε από τον Μαουρίσιο και ενδεχομένως αυτή να ήταν και η πιο εύστοχη ατάκα.

Ο Βραζιλιάνος μπορεί να είναι νέος και γι’ αυτό να μην ήθελε να επεκταθεί, όμως, είναι αρκετά έμπειρος και με τον τρόπο του προσπάθησε να μαζέψει λίγο την κατάσταση βλέποντας τον έναν να τα ρίχνει στον άλλον για τα διάφορα λάθη που έγιναν σε αυτό το ματς και γενικότερα από την αρχή του πρωταθλήματος. To the point θα μπορούσαμε να πούμε, σε αντίθεση με τον Καρλίτος…

ΠΑΙΞΕ ΕΔΩ ΔΩΡΕΑΝ ΦΟΒΕΡΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ

Sportime Extras