Παναθηναϊκός: Σε ρυθμούς προετοιμασίας εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2021-22 μπαίνει σιγά-σιγά η ομάδα.

Παναθηναϊκός: Οι ποδοσφαιριστές δεν έχουν εγκαταλείψει τις ατομικές προπονήσεις (κάποιοι μάλιστα τις έχουν εντείνει το τελευταίο διάστημα), ωστόσο πλησιάζει η στιγμή που όλοι μαζί θα βρεθούν ξανά στο «Γ. Καλαφάτης».

Πρώτα απ’ όλα δύο απαραίτητα στοιχεία που αφορούν στο υγειονομικό σκέλος και δη στην Covid-19, η οποία παραμένει στις ζωές όλων.

Ως το Σάββατο (26/6) θα έχει ολοκληρωθεί ο εμβολιασμός της ομάδας, ενώ το πρωί της Δευτέρας (28/6) πιθανώς στις 09:30 θα διενεργηθεί ο καθιερωμένος έλεγχος Covid που γίνεται βάσει πρωτοκόλλου.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας, όπως είναι γνωστό, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση του κλαμπ.

Τη Δευτέρα και την Τρίτη θα γίνουν κανονικά προγράμματα με μπάλα, προκειμένου οι παίκτες να μπουν στο κλίμα σιγά-σιγά.

Τις επόμενες δύο ημέρες (Τετάρτη-Πέμπτη) θα υποβληθούν στα καθιερωμένα εργομετρικά και στη συνέχεια θα αρχίσουν διπλές προπονήσεις.

Υπενθυμίζεται ότι στις 16 Ιουλίου ο Παναθηναϊκός θα δώσει ένα τεστ με ομάδα χαμηλής κατηγορίας στο Κορωπί και δύο ημέρες αργότερα θα ταξιδέψει στο Χορστ.

Κατά τη, δύο εβδομάδων, παραμονή στην Ολλανδία το κλαμπ θα παίξει φιλικά στις 22, 26 και 31 Ιουλίου.

Το τελευταίο εξ αυτών αναμένεται να είναι με αντίπαλο τη Φένλο, μία ομάδα που είχε αντιμετωπίσει και κατά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του 2019 (σ.σ. νίκη με 1-0).

Την 1η Αυγούστου ο Παναθηναϊκός θα επιστρέψει στη βάση του και τις επόμενες δύο εβδομάδες θα δώσει άλλα τρία φιλικά ματς.

Αυτά θα διεξαχθούν στις 6, τις 10 και τις 14 Αυγούστου, χωρίς ωστόσο να έχουν φιξαριστεί ακόμα οι αντίπαλοι.

Το σίγουρο είναι ότι τα δύο από τα τρία θα πραγματοποιηθούν στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, ενώ δεν πρέπει να αποκλειστεί πως το τρίτο θα γίνει εκτός Αθηνών.

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού αρχίζει σε μία εποχή που οι καιρικές συνθήκες γίνονται αρκετά δύσκολες, με τον καύσωνα να έχει ήδη κάνει την εμφάνισή του.

Όπως και να ‘χει, έπειτα από την περυσινή -καταστροφική- σεζόν, άπαντες καλούνται να τα δώσουν όλα, προκειμένου το κλαμπ να προσεγγίσει την πραγματική του θέση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Θυμηθείτε τι είχε γίνει στο φιλικό του 2019 με τη Φένλο:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Παναθηναϊκός: Καμία βιασύνη, καμία προτεραιότητα

Παναθηναϊκός: Συν ένας στην επίθεση