Παναθηναϊκός: Η Πάρμα και το «στράβωμα» με τον Ζαγαρίτη


Κώστας Παπαδόπουλος

Παναθηναϊκός: Η Πάρμα και το «στράβωμα» με τον Ζαγαρίτη


Παναθηναϊκός και Βασίλης Ζαγαρίτης φαίνεται πως αργά ή γρήγορα θα τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους. Εκείνο που αναμένεται προσεχώς να ξεκαθαριστεί είναι το εάν θα φύγει από τώρα ο 19χρονος αριστερός μπακ ή το καλοκαίρι.

Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται σε λίγους μήνες και έως τώρα δεν έχει δώσει καμία απάντηση. Στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όμως, έφτασε πρόταση από την Πάρμα και φημολογείται πως με την ιταλική ομάδα ο παίκτης βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές.

Οι Ιταλοί, από τους οποίους υπενθυμίζεται πως ο Παναθηναϊκός διεκδικεί τα τροφεία του Σωτήρη Νίνη, προσφέρουν ένα ποσό για να τον αγοράσουν από τώρα, ενώ εάν καταλήξει σε αυτούς στο φινάλε της χρονιάς ως ελεύθερος η Πάρμα θα πρέπει να πληρώσει τα τροφεία του. Αυτά εκτιμάται πως θα είναι λίγο κάτω από τις 400.000 ευρώ.

Εντός των επόμενων ημερών θα ξεκαθαρίσουν όλα. Δεδομένη, όμως, είναι η έντονη δυσαρέσκεια των «πρασίνων» για τη στάση του ποδοσφαιριστή. Γι’ αυτό και στο εξής θα προπονείται σε διαφορετικό γκρουπ. Προφανώς μπαίνει στον πάγο και θα αποτελέσει κάποια στιγμή παρελθόν. Είτε τώρα, σε περίπτωση που τελικά γίνει δεκτή η πρόταση της Πάρμα, είτε το καλοκαίρι όταν και θα έχει ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του.


Sportime Extras