×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Παναθηναϊκός: Οι πιθανότητες παραμονής του Κονάν


    Λάμπρος Γκαραγκάνης

Παναθηναϊκός: Οι πιθανότητες παραμονής του Κονάν


Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει την προετοιμασία του στο Όστερμπεϊκ, με έναν από τους πιο σταθερούς παίκτες του βασικού σταδίου να είναι ο Ιταλός επιθετικός.

Ανταπόκριση από το Όστερμπεϊκ

Ο Κριστιάν Κονάν αποτέλεσε χρονικά την εναρκτήρια προσθήκη του «τριφυλλιού» την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Αποκτήθηκε με το βλέμμα προς το μέλλον. Ως επένδυση. Με την παρουσία του, όμως, στο Όστερμπεϊκ έχει βάλει σε σκέψεις τον Γιώργο Δώνη.

Ο Κονάν παρουσιάζει καλά στοιχεία είτε αγωνιζόμενος ως φορ, είτε ως δεξιός εξτρέμ κυρίως στις προπονήσεις. Δείχνει αρκετά έτοιμος, με ποιοτικά στοιχεία και καλές τοποθετήσεις. Οπότε πρέπει να μπει λίγο στο «ψυγείο» η σιγουριά ότι θα δοθεί δανεικός.

Παραμένει τούτο το πιθανότερο σενάριο, ωστόσο ο 49χρονος τεχνικός θα περιμένει και το υπόλοιπο προετοιμασίας τον Αύγουστο, τα φιλικά του επόμενου μήνα. Ώστε να πάρει την τελική απόφαση. Διότι βλέπει πιθανότητες να είναι ικανός, τελικά, να πάρει ο Κριστιάν Κονάν μία θέση στο rotation και να προσφέρει.

Παναθηναϊκός: Θέλει δουλειά ο Μολό

Ο έμπειρος εξτρέμ δεν θα παίξει ούτε στο φιλικό με την Μπρέντα, όπως δεν αγωνίστηκε και στο Φένλο. Άλλωστε με 1 προπόνηση και χωρίς να έχει υπογράψει, ο συνδυασμός δεν γινόταν να οδηγήσει σε χρησιμοποίησή του στο συνθετικό χορτάρι του «Ντε Κουλ».

Τα εργομετρικά του δείχνουν πως χρειάζεται ακόμη χρόνος, ώστε να φτάσει στο επίπεδο των υπόλοιπων. Το γεγονός ότι έκανε ατομικές προπονήσεις δεν στάθηκε ικανό να τον έχει σε ιδανική κατάσταση για να μπει άμεσα στο πρόγραμμα των συμπαικτών του. Το απόγευμα της Κυριακής (28/7), στο Όστερμπεϊκ, συμμετείχε στην τακτική με τους «πράσινους» (αναπληρωματικούς εν όψει του φιλικού με τη NAC).

Πάντως, για να φτάσει σε κατάσταση να παίξει και να διεκδικήσει θέση βασικού θα χρειαστούν 2 εβδομάδες ακόμη τουλάχιστον.


Τελευταία Νέα