×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Παναθηναϊκός: Νέα ΓΣ στις 7 Ιουλίου, φωνές για γήπεδο στη Λεωφόρο


    Κώστας Παπαδόπουλος

Παναθηναϊκός: Νέα ΓΣ στις 7 Ιουλίου, φωνές για γήπεδο στη Λεωφόρο


Έγινε αυτό που αναμενόταν. Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός θα πρέπει να κάνει νέα Γενική Συνέλευση, αφού σε αυτή που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (29/6), δεν υπήρξε απαρτία. Επιπλέον, δεν εμφανίστηκε κανένα ψηφοδέλτιο για τις εκλογές και τα πάντα παραμένουν ανοιχτά, ακόμη και το ενδεχόμενο πρωτοδικείου.  

Μπορεί να ακούστηκαν πολλά από τη στιγμή που ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είπε πως αποχωρεί από τον Ερασιτέχνη, αλλά προς το παρόν δεν επιβεβαιώνεται τίποτα. Θα πρέπει να περιμένουμε φυσικά έως την επόμενη ΓΣ στις 7 Ιουλίου. Ωστόσο, δεν φάνηκε να υπάρχει κινητικότητα και ο Παναθηναϊκός φλερτάρει με τη λύση Πρωτοδικείου.

Για να το αποφύγει αυτό θα πρέπει την επόμενη Τρίτη να υπάρξει ψηφοδέλτιο. Διαφορετικά θα δοθεί μία παραίτηση περίπου 20 ημερών για κάθε ενδιαφερόμενο προκειμένου να συγκροτήσει διοίκηση. Εάν δεν συμβεί ούτε αυτό, οι «πράσινοι» θα πάνε σε διοίκηση Πρωτοδικείου.

Εκτός από τα μέλη του Ερασιτέχνη το παρών έδωσαν και φίλαθλοι. Μερίδα των τελευταίων φώναξε όταν ολοκληρώθηκε η διαδικασία υπέρ της κατασκευής γηπέδου στη Λεωφόρο.

Η ανακοίνωση: «Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος θα προχωρήσει στην διαδικασία της τακτικής Γενικής Συνέλευσης την Τρίτη 7 Ιουλίου 2020, λόγω μη απαρτίας σήμερα 29 Ιουνίου.

Αναλυτικότερα το κάλεσμα προς τα μέλη του Συλλόγου «Καλείστε σε Τακτική Γενική Συνέλευση των Μελών του Ομίλου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 7-7-2020, ημέρα Τρίτη και ώρα 18:30, στη θύρα 10 του Γηπέδου Απόστολος Νικολαΐδης.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1. Απολογισμός – Λογοδοσία απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου

2. Οικονομικός απολογισμός – Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής

3. Εκλογή εφορευτικής επιτροπής

4. Εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου

5. Εκλογή Εξελεγκτικής Επιτροπής

Κατά την ημερομηνία αυτή, η Συνέλευση θα θεωρηθεί ότι βρίσκεται σε απαρτία, ανεξαρτήτως του αριθμού των μελών που θα παραστούν.

Δικαίωμα ψήφου στη Γενική Συνέλευση έχουν μόνο τα ταμειακώς ενήμερα μέλη, τα οποία έχουν συμπληρώσει ένα ημερολογιακό έτος από την ημερομηνία εγγραφής τους».


Τελευταία Νέα